به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: نماینده حقوقی شرکت مخابرات به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت، افراد ناشناسی به وسیله خطوطی اقدام به سوء استفاده از پهنای باند بین الملل و برقراری غیر قانونی ارتباط تلفنی خارج به داخل کرده اند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه شاکی اظهار داشت علاوه بر خسارتهای امنیتی حدود ۲۰ میلیارد ریال به شرکت ارتباطات زیرساخت نیز خسارت وارد کرده است، افزود: تیمی از افسران این پلیس با بررسی مستندات و شواهد و حساسیت موضوع پرونده را در دستور کار قرار دادند و پس از چند روز کار اطلاعاتی و تحقیقات گسترده و روشهای فنی و پلیسی موفق به شناسایی خطوط و شناسایی متهم به نام (م، ف) شدند.
وی گفت: متهم با استفاده از روشهای مختلف مثل تغییر کابل کشیهای مخابراتی سعی در پنهان کردن این عمل مجرمانه داشت که در نهایت شیوه مجرمانه وی شناسایی شد.
سرهنگ گودرزی عنوان داشت: در تحقیقات اولیه مشخص شد، متهم با استفاده از شیوه انتقال تماسهای تلفنی اینترنتی از خارج به داخل کشور با ۲۸ خط فعال مکالمات تلفنی را قاچاق و از پهنای باند بین الملل سوء استفاده کرده است.
رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد: با هماهنگی مرجع قضایی و تحقیقات میدانی متهم در مخفیگاهش دستگیر و به همراه تجهیزات مخابراتی و رایانهای به پلیس فتا انتقال یافت. وی در ابتدا منکر جرم ارتکابی بود، اما پس از مواجه شدن با ادله و مستندات لب به اعتراف گشود.
سرهنگ گودرزی توضیح داد: همان طور که میدانید مکالمات بینالملل باید از طریق مراکز ارتباط بینالملل کشور مبدأ و مقصد برقرار شود و برقراری این ارتباطات از مبادی غیرقانونی و غیررسمی، ترمینیشن (از خارج به داخل) غیرمجاز و یا همان قاچاق مکالمات تلفنی نامیده میشود.
وی گفت: افرادی که اقدام به قاچاق مکالمات تلفنی میکنند با سوءاستفاده از یارانههایی که دولت به مکالمات تلفنی شهروندان اختصاص میدهد اقدام به ترانزیت (برقراری) ارتباطات سایر کشورها "از طریق ایران" و یا "به داخل ایران" میکنند. بنابراین به جای اینکه ارتباطات دیگر کشورها به طور مستقیم به مقصد ارسال شود به ایران ارسال و از طریق مراکز بینالملل ما به کشور مقصد ارسال میشود، بدین ترتیب از این یارانه به نفع دیگر کشورها استفاده میکنند که این امر خسارت غیرقابل جبرانی را به اقتصاد کشورمان وارد میکند.
سرهنگ گودرزی در پایان به شهروندان توصیه کرد: در صورتی که متوجه تغییرات محسوسی در مبلغ مندرج در قبض تلفن خود شدند، مراتب را سریعا به شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام تا پس از بررسی و تأیید، در صورت لزوم برای بررسی بیشتر به پلیس فتا ارسال شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/