به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد:٢پیمانه
نشاستهی ذرت:١قاشق غذا خوری
ماست:١/٢پیمانه
روغن:١/٢پیمانه
شکر:١پیمانه
تخم مرغ:۴عدد
پودر نارگیل:٣قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:١قاشق مربا خوری
وانیل:١/٢قاشق چای خوری
نمک:١/۴قاشق چای خوری
زردآلو:١/٢پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر رو با همزن دورتند آنقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه.
بعد روغن رو اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم.
بعد ماست رو اضافه میکنیم وباهمزن خوب هم میزنیم تا کاملا ترکیب بشن.
نشاسته ذرت و وانیل و نمک و بیکینگ پودررو به آرد اضافه کرده هم زده و سه بار الک میکنیم.
٢قاشق از آرد رو کنار میذاریم بقیهی آرد رو در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم میزنیم.
زردآلو رو برش نازک زده و با دوقاشق آرد مخلوط میکنیم.
این کار باعث میشه زرد آلو ته کیک نره.
فر رو روی دمای ١٧٠ درجه روشن میکنیم.
کف ظرف مورد نظر رو با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی میکنیم.
مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کنید.
نصف اول رو تو ظرف بریزید بعد زردآلو رو روی مایه کیک بذارید.
بعد نصف دیگر مایه رو با قاشق به آرامی روی زردآلو بریزید تا کاملا بروی زرد آلوها یه لایه از خمیر کیک پوشانده بشه.
قالب رو به مدت ٣۵ تا۴٠ دقیقه در طبقهی وسط فر میذاریم بعد از ٣٠دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته شده بود فر رو خاموش کنید.
اجازه بدین کیک ١٠ دقیقه تو فر بمونه بعد بیارید بیرون.
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/