زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه استان البرز با بیان این که مصرف میوه خشک باعث گرما زدگی یا تشدید آن در فصل تابستان می شود، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: مصرف میوه های خشک در فصل گرم سال حرارت قابل توجهی در بدن ایجاد می کند.
دبیر انجمن تغذیه استان البرز افزود: مواد غذایی تند میزان سوخت و ساز در بدن را افزایش می دهد و حرارت بدن را بالا می برد.
احدی با تاکید بر خودداری از مصرف مواد غذایی سرخ شده گفت: روغن و چربی موجود در این مواد غذایی فرآیند هضم را با مشکل رو به رو میکند و احساس سوزش در معده را به همراه دارد.
او با اشاره به خودداری از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه های گازدار افزود: کافئین موجب تولید حرارت در بدن میشود که در نهایت رطوبت بدن را کاهش می دهد.
دبیر انجمن تغذیه استان البرز گفت: مصرف روزانه ۸ لیوان آب در شرایط عادی آب و هوایی توصیه میشود و با گرم شدن هوا لازم است میزان بیشتری آب مصرف شود.
احدی با تأکید بر مصرف میوههای تابستانی افزود: مصرف هندوانه و طالبی که سرشار از آب است برای حفظ رطوبت بدن و بهبود سیستم گوارش توصیه می شود.
انتهای پیام/د.خ