مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از فعالیت کسب و کار‌های آسیب دیده ناشی از کرونا در خراسان رضوی تخصیص یافت.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد سنجری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری کاشمر گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد مشاغل خراسان رضوی در بخش خدمات هستند به همین جهت از شیوع ویروس کرونا آسیب بسیاری دیدیم و افراد بسیاری کارشان را از دست دادند و به همین مناسبت دولت منابع خوبی را برای حمایت از کسب و کار‌ها و خانوار‌ها تخصیص داد.

او افزود: تاکنون ۱۴ رسته فعالیتی آسیب دیده از کرونا توسط ستاد ملی کرونا شناسایی شده است و برای حمایت از فعالیت و کسب و کار‌های آسیب دیده ناشی از کرونا اعتبارات خوبی تخصیص یافت و به ازای هر نفر بیمه شده در این ۱۴ رسته بین ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین افراد آسیب دیده ناشی از کرونا مربوط به بخش حمل و نقل و راهداری هستند و در گام اول در ۱۴ رشته ۶۷ هزار واحد آسیب دیده براساس کد بیمه تأمین اجتماعی شناسایی شدند که ۱۸۳ هزار نفر در این واحد‌ها مشغول به کار بودند و آسیب دیدند.

سنجری بیان کرد: سهم واحد‌های آسیب دیده ناشی از کرونا در کاشمر دو هزار و ۸۶ واحد است که در این واحد‌ها سه هزار و ۲۸۷ نفر مشغول به کار هستند که اگر به این افراد توجه نشود در عمل به تعهد اشتغالمان موفق نخواهیم بود.

او تصریح کرد: اعتباری که در این مرحله به کاشمر تخصیص پیدا کرده ۳۳ میلیارد تومان برای پرداخت به دو هزار و ۸۶ واحد آسیب‌دیده از کرونا است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی تاکید کرد: بیشترین افرادی که در کاشمر کسب و کارشان متاثر از ویروس کرونا شد هزار و ۶۲۲ نفر مربوط به حوزه حمل و نقل بودند که مبلغ ۶ میلیون تومان با تسهیلات ۱۲ درصد و بازپرداخت دوساله و سه ماه دوره تنفس به آن‌ها پرداخت می‌شود.

سنجری اظهار کرد: پارسال به‌رغم تمامی تحریم‌هایی که داشتیم، اما شاخص‌های اقتصادی استان رشد خوبی داشت به طوری که بعد از گذشت ۱۵ سال در پائیز نرخ بیکاری استان به ۶.۳ درصد کاهش یافت، نرخ بیکاری روستایی به ۱.۳ درصد رسید و نرخ رشد اقتصادی به بالای ۴۵ درصد ارتقاء یافت.

او افزود: اگر ویروس کرونا شیوع پیدا نمی‌کرد بدون شک خراسان رضوی به‌عنوان الگویی در اجرایی مثلث توسعه اقتصادی می‌توانست در کلان کشور حرفی برای گفتن داشته باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: اگرچه امسال هم با ویروس کرونا شروع شد و اولویت‌ها بر حفظ سلامت شهروندان بود، اما موجب نشد در استان خراسان از پیگیری مباحث مرتبط با حوزه اقتصادی غافل شویم.

سنجری بیان کرد: در سال ۹۹ برای اشتغال خراسان رضوی ۸۶ هزار فرصت شغلی هدف‌گذاری شده است.
 
انتهای پیام // م.ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.