به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کورابیه لیمویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق م
بکینگ پود ۱/۲ ق چ
آب لیمو تازه ۱ ق سوپخوری
پوست یک عدد لیمو کوچک (رنده شده)
آرد ۲ پیمانه+۲ ق غ سر پر
برای روی شیرینی:
شکلات تختهای یا شیری
پودر پسته یا پودر نارگیل و یا پودر بادام زمینی
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
کره و شکر رو با همزن بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه.
تخم مرغ رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
بقیه مواد رو هم اضافه کنید و با دست ورز بدید.
خمیر رو داخل قیف بریزید و روی سینی کاغذ روغنی بندازید و مثل ویدیو حالت بدید.
داخل فر از قبل گرم شده با در جه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت بزارید کاملا خنک شه بعد دست بزنید. چون بعد از پخت بسیار نرم هستن؛ و پودر میشن.
شکلات رو به روش بن ماری حل کنید؛ و شیرینیهای خنک شده رو اول داخل شکلات و بعد داخل پودر پسته بزنید؛ و دوباره روی سینی فر بچینید.
اگر میخواید سریع شکلاتها خودشونو بگیرن نیم ساعت داخل یخچال بزارید.
منبع:fane_ashpazi_ba_man
انتهای پیام/