در این مطلب قصد داریم روش تهیه چوب شور خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چوب شور یکی از خوراکی‌های محبوب کودکان و حتی بزرگسالان می‌باشد، که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و در اختیار کودکانتان قرار دهید و یا با انواع دسر میل کنید. در ادامه می‌توانید، با دستور تهیه چوب شور آشنا شوید.

مواد لازم برای چوب شور:

شیر ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
روغن مایع یک چهارم پیمانه (۱۰۰ گرم)
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد به میزان لازم (۳۰۰ گرم)
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
کنجد مقداری برای تزیین
نمک به میزان کافی

طرز تهیه چوب شور خانگی:

برای تهیه‌ی چوب شور ابتدا فر را روشن کنید. سپس شیر را داخل ظرفی بزرگتر بریزید و سپس نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن بکینگ پودر را اضافه کنید؛ و هم بزنید در این مرحله روغن را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بعد از اینکه مواد مخلوط شدند آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه خمیر کمی سفت شد آن را با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی بدست آورید و خمیر به دست نچسبد.

از خمیر به اندازه‌ی یک گردوی کوچک بردارید و آن را گرد کنید و روی صفحه آن را باریک کنید مانند چوب شور، می‌توانید آن را به اشکال مختلف در آورید و کنار بگذارید.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و آن را چرب کنید. سفیده‌ی تخم مرغ را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و کنجد سفید را داخل یک بشقاب بریزید.

خمیر‌های شکل گرفته را داخل سفیده‌ی تخم مرغ بزنید و بعد داخل کنجد بغلتانید به صورتی که روی آن را کنجد بپوشاند؛ و روی کاغذ روغنی بچینید فر را در دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه قرار بدهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید به فر سر بزنید که چوب شور‌های شما نسوزد زمانی که زیر آن‌ها طلایی رنگ شد کافی است زمان و دمای فر‌ها کاملا متفاوت است بعد از اینکه پخت گریل رو را روشن کنید تا روی چوب شور‌های شما طلایی شود؛ و بعد از پخت اجازه بدهید سرد شود.

طرز تهیه چوب شور کره‌ای:


بیشتر بخوانید


مواد لازم برای چوب شور کره‌ای:

طرز تهیه چوب شور خانگی

کره ۱۲۵ گرم
روغن نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
سرکه ۳ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین (بکینگ پودر) ۱ قاشق چایخوری
آرد به اندازه لازم
کنجد به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه چوب شور کره‌ای:

برای تهیه‌ی چوب شور ابتدا فر را روشن کنید. سپس در یک ظرفی کره، روغن، سفیده تخم مرغ را خوب مخلوط کنید.

به ترتیب، آب، سرکه، نمک، جوش شیرین یا بکینگ پودر و سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد را کم کم اضافه و با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی به دست بیاید. خمیر نباید به دست بچسبد.

سپس خمیر را به اندازه ۱ سانت باز کنید و به شکل دلخواه برش بزنید. یا آن‌ها را مانند بالا به صورت لوله‌ای درست کنید. سپس روی سینی فر را کاغذ روغنی قرار بدهید و آن را چرب کنید، چوب شور‌ها را روی کاغذ روغنی قرار بدهید.

سپس زرده تخم مرغ را با زعفران هم بزنید و با برس روی چوب شور‌ها بزنید و بعد از آن روی آن کنجد بپاشید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا زمانی که نان‌ها بپزند و خشک شوند.

زمانی که چوب شور‌ها پختند روی آن را روشن کنید تا طلایی شوند؛ و بعد از سرد شدن آن را داخل ظرف مناسب قرار بدهید.

طرز تهیه چوب شور خانگی

تزیین چوب شور:

برای تزیین چوب شور می‌توانید هنگام پخت کنجد را حذف کنید. برای تزیین بدون کنجد بهتر است. شکلات سفید یا هر شکلاتی که مورد علاقه شما است را آب کنید، می‌توانید یک قطره رنگ خوراکی به شکلات سفید اضافه کنید که رنگ‌های مختلف داشته باشید، شکلات آب شده را داخل یک لیوان بریزید و چوب شور‌ها را تا نصف یا کمی بیشتر در آن فرو ببرید.

روی کاغذ روغنی قرار بدهد، می‌توانید روی شکلات‌ها انواع پاستیل، ترافل و چشم‌های خوراکی را بریزید، فقط دقت داشته باشید که این کار‌ها را باید قبل از اینکه شکلات خودش را بگیرد انجام بدهید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.