به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه رنگینک به شرح زیر است.
آرد گندم: ۵۰۰ گرم
روغن:۳۰۰ گرم
خاکه قند: ۱۲۵ گرم
خرمای سیاه نرم: ۵۰۰ گرم
مغز گردو: ۱۲۵ گرم
دارچین کوبیده نرم: ۱ قاشق سوپخوری
هل کوبیده: ۱ قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده: ۱ قاشق سوپخوری
روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.آرد را داخل آن میریزیم، حرارت را ملایم میکنیم.مرتب بهم میزنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.
سپس آن را از روی حرارت بر میداریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط مینمائیم.
هستههای خرما را میگیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو میگذاریم.نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی میریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف میکنیم و خرماها را روی آن میچینیم.با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را میپوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف میکنیم.
کمی خاکه قند و دارچین روی آن میپاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن میریزیم.حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش میدهیم و در ظرف میچینیم.
منبع: مجله آلامتو
انتهای پیام/