به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از افراد مرتب پیتزا میخورند یا در غذاهای خود پنیر رنده میکنند. اما گاهی زیاده روی در مصرف پنیر منجر به عوارضی میشود که در نوع خود خطرناک است.
پنیر کلسیم فراوانی دارد و مصرف پنیر از جهاتی مفید است، اما گاهی مصرف پنیر با عوارضی همراه میشود که به نوعی مصرف آن را خطرناک میکند. اما از کجا بفهمیم که باید کمتر پنیر مصرف کنیم.
پنیر از کلسترول بالایی برخوردار است، اما در واقع مقادیر بالای چربی اشباع شده مواد غذایی است که میتواند در افزایش سطح کلسترول افراد مقصر باشد. رژیمهای غذایی حاوی چربی اشباع باعث افزایش سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم یا "بد" میشوند و این میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی یا سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهد. پنیر و چربی اشباع شما را در حد اعتدال نمیکشند. اما، برای حفظ یک رژیم غذایی متعادل و ارتقاء سلامت قلبی عروقی، باید غذاهای حاوی چربی امگا (مانند روغن زیتون، ماهی، روغن نارگیل و روغن شاهدانه) بیشتری را به چرخه وعدههای غذایی خود اضافه کنید.
آیا تاکنون بعد از خوردن غذاهای حاوی پنیر پیتزا مشکلات گوارشی پیدا کرده اید؟ پس از خوردن لبنیات چطور؟ واکنشهای روده و کعده به لبنیات یک واکنش رایج است. بسیاری از افراد چند ساعت پس از مصرف برخی از انواع لبنیات با مشکلات گوارشی رو به رو میشوند.
در حالی که هنوز از نظر پزشکی ثابت نشده است که غذاهای لبنی منجر به آکنه میشوند، تحقیقات نشان میدهد که این دو به طور قطع با یکدیگر ارتباط دارند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد افرادی که به طور مکرر لبنیات میخورند، بیشتر دچار آکنه میشوند.
برخی از افراد به پنیر حساسیت دارند، که متفاوت از عدم تحمل لاکتوز است. علائم واکنش آلرژیک [به لبنیات]ممکن است از بثورات خفیف تا مشکلات تنفسی گسترده است. اگر هر یک از این موارد را تجربه کردید، نشانگر سطح بالای هیستامین است، زیرا سیستم ایمنی بدن شما به یک آلرژن پاسخ میدهد. در صورت بروز این مشکل حتما با پزشک خود صحبت کنید.
منبع: انتخاب
انتهای پیام/