به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حسنی مقدم دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی امروز در نشست این ستاد گفت: تا کنون ۱۹ هزار معتاد در استان شناسایی شده است که ۲۲۷ نفر آنان زیر ۱۸ سال سن دارند و مراحل درمانشان را سپری میکنند.
او با بیان اینکه متاسفانه امروز بلای خانمان سوز اعتیاد را در گروههای سنی پایین شاهد هستیم افزود: از مجموع ۱۹ هزار معتاد شناسایی شده ۱۴ هزار و ۷۵۰ نفر زیر پوشش خدمات مراکز درمانی و ترک اعتیاد هستند.
حسنی مقدم بیان کرد: پارسال یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون تومان برای درمان معتادان در ۸۶ مرکز درمانی و کاهش آسیبهای استان هزینه شده است.
خوش خبر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی هم در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: مصون سازی خانواده ها، رمز موفقیت در اجرای برنامههای مقابلهای در زمینه مواد مخدر و اعتیاد است.
بیشتر بخوانید
او با تاکید بر اینکه خانوادهها باید علاوه بر فرزندان، نسبت به پیرامون خود نیز حساس باشند، افزود: طرح یاری گران زندگی، یکی از مهمترین سیاستهای کشور است که در قالب این طرح و با هدف کنترل قاچاق مواد مخدر، افراد جامعه نسبت به محیط پیرامون خود حساس میشوند.
خوش خبر تصریح کرد: در جریان مقابله با قاچاق و مواد مخدر برای اجرای هر گونه طرح و برنامهای باید، نیم نگاهی به مسایل فرهنگی و اجتماعی داشته باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه برای کم کردن دامنههای سوء این معضل باید از همه ظرفیتها استفاده شود، افزود: ارتباط هوشمندانه با نخبگان، گروههای تأثیرگذار، ذی نفوذان و صاحب نظرانی که در جامعه تأثیرگذارند، از جمله این ظرفیت هاست که بدون تردید استفاده از توان و پتانسیل این افراد در کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار مؤثر است.
او گفت: برای مهار و محدودسازی فعالیت خرده فروشان، باید در قالب مانورها و برنامههای عملیاتی میدانی، مناطق گزارش شده را تحت کنترل درآوریم و نسبت به پاکسازی این مناطق اقدام کنیم.
او وجود معتادان متجاهر را عامل اخلال در امنیت عمومی، بهداشت جامعه و انحرافات اجتماعی خواند و گفت: حضور این افراد، سیمای شهر را دچار چالش میکند که دستگاههای متولی باید با جدیت بیشتری به این موضوع ورود کنند.
انتهای پیام/ ی