عابدینی مدیر گمرک ماهیرود گفت: در مرز ماهیرود از ۳ معبر پایانه مرزی، گمرک و قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی تشریفات گمرکی انجام میشود.
او افزود: در زمینه تأمین زیرساختها نیز همه سازمانهای متولی از جمله منطقه ویژه اقتصادی، بازارچه و پایانه مرزی باید زیرساختهای موردنیاز را تأمین کنند.
عابدینی با بیان این که تأمین زیرساختها در این معبر تجاری خارجی خراسان جنوبی روبهتوسعه است اظهار کرد: از جمله این زیرساختها میتوان به احداث باسکول و ایکس ری اشاره کرد که با همکاری بخش خصوصی و منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یک ایکس ری دیگر نیز در حل احداث است.
مدیر گمرک ماهیرود تصریح کرد: هرچند به لحاظ هوشمندی و تأمین زیرساختها این نقطه تجاری خارجی روبهتوسعه است، اما با ایدهآلها فاصله بسیار دارد ولی به لحاظ تأمین زیرساختها حرکتش روبهجلو است.
بیشتر بخوانید
او در زمینه جاده ترانزیتی محور سربیشه - ماهیرود نیز عنوان کرد: هر چند متولی این زیرساخت اساسی اداره کل راه و شهرسازی است، اما بهعنوان فردی که در این مسیر همیشه در رفتوآمد هستم با این که متولیان امر در حال احداث باند دوم هستند ولی نیاز است تا بر سرعت کار بهواسطه ترددهای بسیار آن هم خودروهای ترانزیتی افزوده شود.
عابدینی در مورد بهکارگیری مرزنشینان در این معبر تجاری خارجی هم گفت: بهکارگیری نیروها در این تنها مرکز مبادلات تجاری خارجی تابع قانون خدمات کشوری و از طریق سازمان اداری استخدامی کشور در حال انجام است.
مدیر گمرک ماهیرود بیان کرد: اما بهکارگیری نیروها توسط بخش خصوصی بهویژه منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با تمرکز بر بهکارگیری نیروهای بومی است بهطوری که اغلب نیروهای کارگری بخشهای خصوصی مرز ماهیرود از روستاهای این طرف و آن طرف مرز هستند، اما اکثریت با نیروی ایرانی است.
به گفته او آن چه اکنون بیش از همه باید مدنظر باشد تقویت زیرساختهایی چون آتشنشانی و تکمیل نیروی انسانی است چرا که نه تنها این نقطه مرزی بلکه اغلب سازمانها و نهادها با کمبود نیروی انسانی مواجهند؛ ایجاد امکان رفاهی برای استراحت تجاری و رانندههای ترانزیتی نیز در دست پیگیری است.
منبع: فارس