به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کابلی پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
• گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
هویج: ۶ عدد
پیاز داغ: نصفپیمانه
خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه
کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه
خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
دارچین: ۱/۳ قاشق چایخوری
زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
هل: ۴ الی ۵ عدد
پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برنج را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم.
پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغها تفت میدهیم. نصف همه ادویهها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند.
هویجها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویجها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیمتا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همهی ادویهها به این مواد اضافه میکنیم.
برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویهها دم میکنیم.
هنگام سرو، برنج وگوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب گوشت روی برنج بریزید.
نوش جان.
برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه.
منبع: ashpaz bashiiiiii
انتهای پیام/