به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسلایس پای گردو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای لایه اول:
۸۵ گرم کره
۵۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوهای
۱۲۰ گرم آرد
یک پنس نمک
مواد لازم برای لایه دوم:
۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم شکر قهوهای (۸ قاشق غذاخوری)
۳ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری خامه
۱ پنس نمک
کمی بیشتر از ۱ لیوان گردو
بیشتر بخوانید
طرز تهیه :
برای لایه اول، کره رو به مدت ۱ دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و ۳ دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بمالین و فشار بدین و یکنواخت کنین. در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین.
برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، ۱ دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه).
روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بمالین و ۱۵ دقیقه بزارین فر تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش)
منبع: ashpaz bashiiiiii
انتهای پیام/