به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، عبدالوهاب پورالحسینی رئیس جهاد کشاورزی گچساران با بیان اینکه امسال ۲۱۴ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی این شهرستان انجام شد گفت: با انجام این مقدار جوجه ریزی بیش از ۳۶۰ تن گوشت سفید مرغ تولید و وارد بازار مصرف شد.
پورالحسینی افزود: این مقدار گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش و تولید شد.
او با بیان اینکه ۳۲ واحد تولیدی با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی (در هر دوره سه ماهه) در شهرستان گچساران وجود دارد افزود: بیش از ۲۰ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند.
پورالحسینی گفت: ماهانه ۱۴۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می شود.
انتهای پیام/ع