به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،رضا نقی پور اصل مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته روز چهارشنبه در نشست مشترک با اعضای هیأت مدیره شهرک صنعتی و انجمن برق و الکترونیک استان آذربایجان شرقی در خصوص اقدامات انجام شده به منظور افزایش سرمایه صندوق گفت: ایجاد خط اعتباری ۱۵۰ میلیارد تومانی در همکاری با سایر صندوقهای حمایتی از قبیل صندوق نوآوری و شکوفایی و نیز پیشنهاد تخصیص اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیارد تومان براساس کلیات برنامههای جامع وزارت صمت در سال ۹۹ از جمله این اقدامات میباشد.
او اظهارکرد: با تحقق اعتبارات یاد شده شاهد تحول جدی در حمایت از صنایع پیشرفته به ویژه در بخش صنایع الکترونیک خواهیم بود.
نقی پور اصل ضمن ارائه گزارشی از آخرین مصوبات کارگروه اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین گزارشی از حمایتهای صندوق حمایت از صنایع پیشرفته از فعالان حوزه صنایع الکترونیک در کشور و استان آذربایجان شرقی، گفت: کاهش فرآیند ارائه خدمات از دستاوردهای مهم صندوق بوده و تسریع در ارائه خدمات به متقاضیان و افزایش سرمایه نیز با قوت پیگیری میشود.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، با اشاره به سابقه طولانی و درخشان صندوق در حمایت از صنایع الکترونیک، گفت: حمایت از این بخش از صنایع از اولویتهای مهم بوده و تعامل خوبی بین صندوق و فعالان این حوزه برقرار است.
نقی پور اصل در ادامه به راه اندازی سیستم BPMS اشاره کرد و گفت: به عنوان اولین مجموعه از زیر مجموعههای تابعه وزارت صمت در راستای توسعه دولت الکترونیک سیستم BPMS را پیاده سازی کردیم تا متقاضیان خدمات صندوق بتوانند بدون مراجعه حضوری از طریق پورتال پیگیر درخواستهای خود باشند.
افزایش سرمایه صندوق به منظور ارتقای سطح حمایت از صنایع الکترونیک، برگزاری دورههای آموزشی برای صاحبان صنایع، ایجاد کارگروههای تخصصی و استفاده از ظرفیت انجمن برق و الکترونیک در ارزیابی طرحهای حوزه الکترونیک از جمله موارد بحث و بررسی شده در این نشست بود.
در پایان این نشست به همراه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی از شرکتهای پویش گران تبریز آزما و صنایع صبح پارلا در محل شهرک صنعتی سهند آذران و شرکت فراگامان صنعت پایدار تولید کننده ماشین ابزار و دستگاههای اتوماتیک در شهرک صنعتی فناوری خودرو بازدید شد.
انتهای پیام/