به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،ترفند آشپزخانهای هنگامی جلوهی بسیار چشمگیری خواهد داشت که واقعاً دردی از آشپز دوا کند یا لااقل دشواریهای آشپزی، یا دقیقتر بگوییم دشواریهای حضور در آشپزخانه را کمتر کنند. از طرفی هم بخش قابل توجهی از زندگی روزمرهی تقریباً همهی آدمها در آشپزخانه صرف میشود؛ بنابراین بد نیست با ترفندهایی که در این پست میآموزید این روزمرگی را به کامتان شیرین کنید و از حضورتان در آشپزخانه و آشپزی لذت ببرید. مثلاً فرض کنید وسیلهای مورد نیاز آشپزی را در اختیار ندارید که بدینترتیب یا دشواریهاتان بیشتر میشود و یا اینکه باید قید آن غذا را بزنید.
حتماً متوجه شدهاید که پوستکندن تخم مرغ بعد از آنکه حسابی پخت بسیار دشوار است. اما جالب اینجاست که با همین ترفند آشپزخانهای میتوانید این کار را به سادگی انجام دهید. بدینترتیب برای اینکه پوست تخم مرغ را راحتتر جدا کنید کافی است تخم مرغ را در آب جوش بیاندازید، نه در آب سرد. بعد از آنکه تخممرغها پخت بلافاصله آنها را در آب یخ بیندازید. حالا میتوانید به راحتی پوستش را جدا کنید.
اگر مثلاً میخواهید سیبزمینی را به شکل آکاردئون ببرید و وسیلهی خاصی ندارید با چوب غذاخوری به راحتی به هدفتان میرسید. این ترفند آشپزخانهای بسیار ساده است. کافی است سیبزمینی را روی دو تا چوب غذاخوری قرار دهید و بعد آن را به شکل عمودی قاچ بزنید. چوبهای غذاخوری نمیگذارند چاقو کل سیبزمینی را ببرد و کف سیبزمینی برشنخورده باقی میماند و در نهایت سیبزمینی آکاردئونی تحویتان میدهد.
قهوهی پرتقالی را اگر بنوشید شک نکنید اوقاتی بهیادماندنی را برای خودتان رقم میزنید. برای این ترفند آشپزخانهای کافی است سر پرتقال را ببرید و محتوایش را خالی کنید، درواقع بدینترتیب فنجانی از پوست پرتقال خواهید داشت. حالا یک قاشق غذاخوری پر از پودر قهوه را درونش بریزید و بعد به آن آب جوش اضاه کنید. کمی منتظر بمانید و پس از آن قهوهی پرتقالیتان آماده است، نوش جان!
اگر تمایلی ندارید که ناگتهایتان را در روغن یا کره سرخ کنید این ترفند آشپزخانهای جالب و بامزه بدجوری به کارتان میآید. برای این کار کافی است ناگتها را در چوب غذاخوری به سیخ بکشید و بعد چوب غذاخوری را همانند شکلی که میبینید وارد توستر کنید. شک نکنید که هم خودتان و هم بچههایتان از این غذا بسیار لذت خواهید برد.
دستور پختهای بسیار لذیذی برای طبخ مرغ میتوان یافت، اما با این ترفند آشپزخانهای لذت طعم مرغ را چند برابر میکنید. تنها چیزی که نیاز دارید یک هندوانهی درسته است، پس دفعهی بعد که هندوانهای نوش جان کردید پوستش را دور نریزید. شیوهی کار بدینترتیب است که باید پوست هندوانه را شبیه شکل به یک کاسه تبدیل کنید. بعد مرغ را دورنش بگذارید و حالا هندوانه و مرغ را به مدت ۲ ساعت بجوشانید. شک نکنید غذای لذیذی خواهد شد.
کاردک آشپزخانه یکی از وسیلههای پرکابرد در آشپزی است، اما گاهی پیش میآید که رنگ اصلی خود را از دست میدهد. در این مواقع معمولاً همه به دنبال مادهای برای تمیزکردنش میگردند. اما کمتر کسی میداند که با این ترفند آشپزخانهای بسیار ساده میتوانید کاردک آشپزی را مثل روز اولش کنید. برای این کار کافی است یک قاشق غذاخوری وایتکس را با دو لیوان آب مخلوط کنید و کاردک آشپزخانه را به مدت حدوداً ۲۴ ساعت در این محلول قرار دهید، به همین سادگی!
به جرأت میتوان گفت کیک شکلاتی از دسرهای محبوب افراد بیشماری است، اما برای تهیهاش واقعاً نیازی نیست مدتی طولانی را در آشپزخانه سر کنید. بدین ترتیب برای انجام این ترفند آشپزخانهای باید بستنی شکلاتی آبشده را بردارید و کمی آرد به آن اضافه کنید و درون ظرفی بریزید. بعد ظرف را درون فر یا حتی ماکروویو بگذارید. در این روش از هر بستنی طعمداری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید و لزومی ندارد حتماً شکلاتی باشد.
بیشتر بخوانید
حتماً توجه کردهاید که بازکردن سلفون کمی آزار دهنده است، اما با این ترفند آشپزخانهای ساده میتوانید خودتان را خلاص کنید. برای این کار کافی است سلفون را درون فریزر بگذارید و هر موقع که لازم داشتید آن را بردارید. حتماً خواهید دید که دیگر مثل قبل چسبناک نیست.
پرواضح است که وقتی لیمو را قاچ کنید و در هوای آزاد، خصوصاً در معرض تابش آفتاب بگذارید خشک میشود. اما با این ترفند میتوانید لیموی مرده را احیا کنید! کافی است آن را در ظرفی بگذارید تا ۲ ساعت بجوشد، بعد خواهید دید که دوباره آبدار شده.
اگر آووکادو را در هوای آزاد بگذارید رنگش قهوهای میشود. اما با همین ترفند ساده میتوانید از این واقعهی ناگوار جلوگیری کنید. کافی است آووکادو را همراه تکهای پیاز در یخچال نگه دارید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/