پلمنی خمیری است به شکل هلال یا دایره که داخلش گوشت چرخ کرده ریخته‌اند و آب‌پز می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پلمنی نوع دیگری از غذا‌های کشور روسیه است که بسیار معروف و پرطرفدار است. شاید بهتر باشد این غذا را اینگونه معرفی کنیم یک نوع پیراشکی کوچولو که بر خلاف پیراشکی‌های دیگر سرخ نمی‌شود بلکه با خامه ترش و یا به همراه سوپ میل می‌شود.

پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

این غذا هم همانند پیراشکی‌های دیگر نیاز است که خمیر آن را تهیه کنید و موادی را در داخل آن جای دهید. اما ابعاد این پیراشکی کوچک است و شاید به اندازه یک گردو باشد و حتی کوچکتر. شما می‌توانید این خمیر را با مواد داخلش تا چندین هفته در یخچال نگه داری کنید بدون آنکه آسیبی به آن برسد. در واقع پلمنی خمیری است به شکل هلال یا دایره که داخلش گوشت چرخ کرده ریخته‌اند و آب‌پز می‌کنند.


بیشتر بخوانید


مواد لازم

مواد تشکیل‌دهنده‌ی خمیر پیراشکی:
آرد: ۲/۱ فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
آب: ۲/۱ فنجان
نمک: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
مواد داخل پیراشکی:
گوشت گاو: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط خردشده: ۲ عدد
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
سیر: به تعداد دلخواه جهت طعم و مزه

مراحل پخت

برای تهیه خمیر ابتدا آرد، تخم‌مرغ، آب و نمک را به‌خوبی مخلوط کرده و اجازه دهید خمیر حاصل ۳۰ دقیقه بماند.

گوشت گاو، پیاز، نمک، فلفل و سیر را باهم مخلوط می‌کنیم.

خمیر را به قطعات کوچک‌تر به‌اندازه‌ی یک گردو تقسیم کرده و هر تکه را پهن می‌کنیم و مقداری از ترکیب گوشت چرخ‌کرده را در درون آن قرار می‌دهیم.

سپس لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید، به‌طوری‌که چیزی از مواد درونی بیرون نزند.

پلیمانی‌ها را به مدت ۷ دقیقه در آب و نمک جوشانده و درنهایت می‌توان درون سوپ و یا خامه‌ی ترش آن‌ها را سرو کرد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۱:۰۸ ۲۲ تير ۱۳۹۹
بجای معدوم کردن و بالا بردن قیمت فکرتونو بکار بندازید تا ازین موقعیتها نه تنها ضرر نکنید بلکه سود کنید مثلا چرا از پای جوجه ها برای تولید کفش استفاده نشد (کاری که یه چینی با پای مرغ انجام داد و موفق هم بود) حتما از گوشت شون هم میشد تو صنعت سوسیس کالباس استفاده کرد یا ۱۰۰۰ فکر دیگه.