دهنوی گفت: کشور ما به زودی به عدد ۸ میلیون نفر فارغ‌التحصیل می‌رسد که ایجاد کار مناسب با روش‌های سنتی امکان‌پذیر نیست.

برای ایجاد اشتغال باید شیوه کسب و کار سنتی را تغییر دهیمبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محسن دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی  با حضور در مراسم مجمع هماهنگی بخش خصوصی۹۹ در محل مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما اظهار کرد: موضوع اقتصاد و معیشت در رتبه اول جامعه ایرانی قرار دارد.

رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس گفت: کشور ما به زودی به عدد ۸ میلیون نفر فارغ‌التحصیل می‌رسد که ایجاد کار مناسب با روش‌های سنتی امکان‌پذیر نیست.

دهنوی گفت: هفته گذشته با سرپرست وزارت صمت جلسه‌ای داشتیم و درباره ظرفیت ایجاد اشتعال گفت‌وگو کردیم. اگر بخواهیم در حوزه صنایع سنگین برای یک نفر اشتغال ایجاد کنیم، باید بیش از یک میلیارد اعتبار ایجاد شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال راهی به غیر از تغییر نگاه وجود ندارد. این مسئله با تغییر شیوه کسب و کار محقق می‌شود.

رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد از ظرفیت تولیدی کشور بلا استفاده است، گفت: در ایجاد اشتغال نیاز به ایجاد زیرساخت بزرگ نداریم، بلکه نرم افزاری می‌خواهیم تا ظرفیت تعطیل را به فعال تبدیل کند و پلتفرم‌ها اینجا عمل می‌کنند.

دهنوی اظهار کرد: سرمایه انسانی متخصص ظرفیت اصلی کشور برای توسعه محسوب می‌شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: در بازدیدهای مختلف از صنایع دیده‌ام که به واسطه یک نفر توانمند، کسب و کارها فعال شده‌اند و اگر خروجی رویدادهایی مانند فن‌آور بتواند در سال هزار نفر را شایسته گزینی کند، می‌تواند حداقل در همان عدد هزار، کسب و کار ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مجلس در دوران جدید، مسئله مقررات زدایی را دنبال می‌کند، تصریح کرد: در سال‌های متمادی گذشته برای راه‌اندازی کسب و کاری دستورالعمل‌های دست و پا گیر زیادی ایجاد شد که برای برخی امور باید ۲۷ تا حدود ۵۰ مجوز دریافت کرد.


بیشتر بخوانید


رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس گفت: برای رفع این موضوع بسته‌ای تحت عنوان «جهش تولید دانش بنیان» تهیه کرده‌ایم و با الگوبرداری از تجربه‌های موفق، مسیری برای جهش کسب‌وکار‌ها ایجاد کنیم.

دهنوی بیان کرد: تهیه بسته رفع انحصار از مجوز‌ها بسته دیگری است که همکاران اقتصادی مجلس در دست دارند.

عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: دریافت مجوز در حوزه‌های مختلف کسب‌وکار  ویژه یک نهاد نیست. با حذف بسیاری از شرایط دریافت مجوز، ظرفیت بزرگی ایجاد می‌شود.

دهنوی با بیان اینکه با رقابت پذیر شدن بازار و رفع انحصار، عدالت اجتماعی هم ایجاد می‌شود، گفت: ما باید در مجلس، دولت و سایر نهادها پیگیری کنیم تا بسیاری از این مقررات و انحصارهای دست‌وپا گیر برداشته شود و جمعیت چند میلیونی جوان وارد بازار کسب و کار شود.

رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس تأکید کرد: توجه به شرکت‌های راهبردی نباید ما را از اهمیت و توجه به شرکت‌های با سابقه غافل کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار