به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن دهنوی، رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی در مجمع هماهنگی بخش خصوصی اظهار کرد: موضوع اول جامعه در مسئله اقتصاد، بیکاری و اشتغال است. در کشور ما تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی به زودی به عدد ۸ میلیون فارغ التحصیل میرسد و ایجاد اشتغال برای آنها با روشهای سنتی امکان پذیر نیست.
رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد: هیچ راهی برای ایجاد اشتغال جز تغییر نوع نگاه و تغییر شیوه کسب و کار نداریم.
دهنوی اضافه کرد: در استان تهران و البرز ۵۰ درصد ظرفیت تولیدی ما بدون استفاده است. امروز در ایجاد اشتغال نیاز به توسعه زیر ساخت نداریم بلکه نیاز به کمک دانش روز و پلتفرمها برای استفاده از این زیر ساخت داریم.
رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس ادامه داد: نیروی متخصص و زیر ساخت در کشور بسیار است و ظرفیت کشور و سرمایه اصلی کشور نیروی انسانی متخصص و جوان است که باید از آنها استفاده و این نیروی متخصص وارد کار شود.
باید برای کسب و کارهای جدید کریدور ایجاد کنیم
دهنوی با بیان اینکه نیازمند مقررات زدایی برای ایجاد اشتغال هستیم، گفت: باید برای کسب و کارهای جدید کریدور ایجاد کنیم و جهش تولید را با این شیوه سرعت بدهیم. مسئله دوم رفع انحصار از مجوزها است. امروزه برای گرفتن مجوز در حوزههای مختلف مسیرهای طولانی و سختی گذاشته شده است. براین اساس رفع موانع صدور مجوز هم اقدامی لازم برای توسعه کسب و کارهای دانش بنیان است.
رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس افزود: تسهیل مجوز دهی باعث رقابت پذیری و ایجاد اشتغال میشود و افراد بیشتری از این مجوزها بهره میبرند. خیلی از موانع و مقررات دست و پاگیر باید از سر راه جوانان برداشته شود تا آنها بتوانند وارد بازار کسب و کار شوند.
او در پایان بیان کرد: تجربه نشان داده است که وقتی یک استارتاپ را به بخش خصوصی و شرکتی با سابقه وصل میکنیم ؛ خیلی موفقتر عمل کرده اند تا اینکه خودشان جدا کار کنند؛ بنابراین نباید از نقش شرکتهای خصوصی با سابقه غافل شویم.
انتهای پیام/