در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر هلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر هلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

هلو زعفرانی متوسط ۶ تا ۷ عدد
شیر یک لیوان
شکر ۸ تا ۱۰ قاشق غذا خوری (البته بستگی به طعم هلو‌ی مصرفی شما دارد)
خامه ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر پر
وانیل نوک قاشق چایخوری.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

و، اما روش کار عزیزان به این صورت هست که ابتدا هلو‌ها را نازک پوست کنده و خرد میکنید و داخل مخلوط کن میکس کنید.
سپس شکر، خامه، شیر، و وانیل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
ژلاتین را با ۱/۳لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف شود.
سپس وقتی کمی از حرارت افتاد به مواد مخلوط کن اضافه کنید مواد دسر شما آماده هست.
قالب مورد نظرتون را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
قالب را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
برای خارج کردن این دسر ابتدا دور آن را با نوک چاقو از دیواره‌ها جدا کرده و چند ثانیه در آب گرم قرار دهید.(آب جوش نه آب گرم)
شما می‌تونید مقدار ژلاتین را یک قاشق و نصفی بزنید، ولی به جای آن یک بسته پودر ژله‌ی هلو را با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری کنید و وقتی کامل از حرارت افتاد به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید

اگر تمایل داشتید می‌تونید مانند من یک لایه هم ژله اول بریزید.

به این روش که دو بسته پودر ژله‌ی هلو را با ۳ لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود نیازی به آب سرد نیست و داخل قالب مورد نظر بریزید (البته این بستگی به سایز قالب شما دارد اگر قالبتان کوچک هست یک بسته کافی هست)
قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود.
سپس مواد دسر را که تهیه کردید روی آن بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید.

نوش جان

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.