دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: هویج و زردک از سبزیجات نارنجی رنگی هستند که برای سلامتی مفیدند.

زهرا احدی ، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: هویج از جمله سبزیجاتی است که سرشار از بتاکاروتن است و این عامل  موجب پدید آمدن رنگ نارنجی آن می‌شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود:همچنین این سبزی نارنجی  ویتامین هایی مانند A،B،c ، E و همچنین آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم و فسفر را نیز  دارا است .

احدی گفت: این سبزی به طور عمده از کربوهیدرات ها ساخته شده و به همین دلیل منبع مناسبی از فیبر غذایی محسوب می شود   و حاوی هیچ چربی اشباع‌ شده یا کلسترولی نیست.

او  با اشاره به این که هویج برای تنظیم گردش خون مفید است گفت: این سبزی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

دبیر انجمن تغذیه البرز  در ادامه در خصوص سبزی زردک که دارای خواص زیادی است گفت: بتاکاروتن موجود در زردک به ویتامین A تبدیل می شود و برای سلامت پوست مفید است.

احدی گفت: مصرف  زردک سبب پیشگیری از ابتلا به زخم معده و بیماری های گوارشی خواهد شد.

انتهای پیام / ر. ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.