به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شکلاتی فندقی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک:
۴ تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۴ قاشق غذاخوری فندق له شده (اگه نمیزنین بجاش فندق یا گردو خرد شده بریزین و شکر هم دو قاشق بیشتر بزنین)
۲ لیوان آرد
۱/۲ پیمانه شکلات چیپسی
وانیل
۱۰ گرم بکینگ پودر
برای گاناش شکلاتی:
۴۰ گرم شکلات شیری (سفید نه)
۴۰ گرم شکلات تلخ
۸۰ میلی لیتر خامه صبحانه
برای سس فندق:
۲-۳ قاشق غذاخوری کرم فندق که بصورت بن ماری آب کردین
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برای کیک، ابتدا شکر، وانیل و تخم مرغهارو ۸-۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنین بعد بترتیب روغن -شیر-فندق له شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین، سپس آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد در آخر شکلات چیپسی هارو که داخل کمی آرد غلتوندین و آرد اضافیشون رو جدا کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین. اصلا زیاد مخلوط نکنین مایع کیکو بعد از اضافه کردن آرد.
در قالب ۲۵ سانتیمتری که چرب کردین و پودر کاکائو الک کردین بریزین و در فر گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین.
برای گاناش هم شکلات هارو بصورت بن ماری آب کنین، خامه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد ازینکه روان و یکدست شد، بزارین ولرم شه و روی کیک سرد شده بریزین بعد کرم فندق آب شده رو روش بریزین و تزیین کنین.
منبع: zhele irani
انتهای پیام/