در این مطلب قصد داریم روش تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب لقمه ترکیه‌ای، یکی دیگر از کباب‌های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه‌ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب‌ها نجات می‌دهد.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
سبزی خشک معطر (ریحان و جعفری) ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت پیاز را همراه با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس سبزی‌های معطر و زغفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مواد مخلوط شوند. حتما از سبزی خشک استفاده کنید تا آب سبزی‌ها موجب وا رفتن گوشت نشود.

آرد سوخاری را در این مرحله به مواد اضافه نمایید. پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.

در این قسمت شما سه روش مختلف را می‌توانید برای طبخ این کباب بکار ببرید.

روش اول این است که سیخ‌های چوبی کوچک را از قبل در آب خیس کنید که هنگام حرارت دیدن، نسوزد. از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کمی با دست به آن فشار دهید تا رطوبت گوشت گرفته شود، سپس آن را شکل داده و به سیخ بکشید. سیخ‌ها را درون ماهیتابه‌ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است کباب‌ها آرام سرخ شوند.

روش دوم این است که از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست مانند کتلت آن را فرم دهید و درون ماهیتابه‌ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا کباب‌ها با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است سرخ شوند.

روش سوم این است که این کباب را درون فر یا روی آتش ذغال تهیه کنید. در این صورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره آب شده را مرتب روی کباب‌ها بزنید تا کباب لقمه‌ها خشک نشوند. در صورت دلخواه می‌توانید چند گوجه نیز کبابی یا سرخ کنید و به همراه این کباب صرف کنید.

نوش جان

منبع: ashpazi hamejoore

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حیدری
۱۳:۱۲ ۲۶ تير ۱۳۹۹
تقریبا مثل کتلت خودمونه دیکه برخی ها به کتلت هم سبزی میزنن خوشمزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۰ ۲۵ تير ۱۳۹۹
خوشمزه هست منتها با این گرونی ،چطور گوشت بخریم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۵ تير ۱۳۹۹
کبابشون را در استانبول خوردم چون پیاز نمب زنند خیلی بی مزه وچرب بود خوشمون نیامد ،هیچی کباب ماهیتابه ای خودمون نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
مهدی کرجی
۰۹:۵۱ ۲۵ تير ۱۳۹۹
عالی بود ممنون لطفا طرز تهیه کباب لاری هم بنویسید
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۲۳:۵۸ ۲۴ تير ۱۳۹۹
من‌درست‌کردم‌واقعا‌خوشمزست‌حتما‌امتهانش‌کنید