به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله رنگین کمان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نصف بسته ژله انگور + نصف لیوان آب جوش + یک سوم لیوان شیر دمای محیط
نصف بسته ژله بلوبری +نصف لیوان آب جوش + یک سوم لیوان شیر دمای محیط
نصف بسته ژله طالبی +نصف لیوان آب جوش +یک سوم لیوان شیر
نصف بسته ژله آناناس +نصف لیوان آب جوش+ یک سوم لیوان شیر
بک بسته ژله پرتقال + یک لیوان آب جوش+ نصف لیوان شیر
یک بسته ژله هندوانه + یک لیوان آب جوش+نصف لیوان شیر
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ژله و آب جوش رو روی بخار آب جوش هم بزنین تا ژله شفاف بشه و ذرات ژلاتین حل بشن.
بعد از اینکه ژله کاملا سرد شد شیر دمای محیط رو بهش اضافه کنین.
برای اینکه ژله و شیر یکدست بشن بهتره وقتی ژله خنک شد یکی دو دیقه بذارینش تو یخچال.
اگه میخواین ژلتون پررنگتر باشه چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنین.
قالب رو چرب کنین و بذارین حدودا نیم ساعت تو فریزر بمونه.
ژله انگور و شیر رو داخل قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند شه بعد از اینکه نیمبند شد ژله شیر بلوبری رو آروم با قاشق بریزین تو قالب.
به همین روش بعد از نیمبند شدن لایه قبلی رنگ بعدی رو آروم بریزین.
و بعد از اینکه همهی ژلهها رو ریختین بذارین حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره.
اطراف ژله رو با دست به سمت داخل بکشین تا از دیوارهی قالب جدا بشه و برگردونین تو ظرف سرو..
به ژلهی آناناس یکم رنگ زدم به ژلهی پرتقال نزدم رنگاشون تقریبا مثل هم شد..
رنگ خوراکی که من استفاده میکنم رنگ ژلهای خط زرده.
مثلا به ژله شیر آناناس اگه رنگ نزنیم اصلااا نشون نمیده و اصلا زرد نیست رنگش، میتونین از ژلههای پررنگتر مثل انبه استفاده کنین اگه با رنگ مشکل دارین.
منبع: jeleh jadid
انتهای پیام/