به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه موس کیک انبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
مدت زمان تهیه: ۴۰ دقیقه برای ۱۲ نفر
برای کیک اسفنجی:
سه تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
نیم پیمانه شکر سفید
نیم پیمانه آرد
یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای موس انبه:
یک و نیم پیمانه خامه صبحانه
۳ قاشق غذاخوری پودر شکر الک شده
دو پیمانه پوره انبه
۷ گرم پودر ژلاتین
۵۰ میلی لیتر آب
برای ژله انبه:
یک پیمانه پوره انبه
سه قاشق غذاخوری شکر سفید
یک و نیم قاشق چای خوری پودر ژلاتین
۷ قاشق چای خوری آب
برای مرطوب کردن کیک:
یک چهارم پیمانه آب
یک سوم پیمانه شکر سفید
برای مرطوب کردن کیک، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید تا کاملاً به دمای اتاق برسد.
فر را در دمای ۱۷۶-۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، کف و دیواره یک قالب ۲۰ سانتیمتری ترجیحاً کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.
برای کیک، در کاسه بزرگی، تخم مرغها را حدود یک دقیقه هم بزنید تا پفی شود، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حجم تخم مرغها سه برابر شود و همچنین مایع به صورت روبانی روی هم بیفتد. این کار حدود ۷-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. در طرف دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغها اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید. دقت کنید که نباید زیاد مخلوط کنید.
مخلوط را داخل قالب ریخته و حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شود و سطح کیک کمی طلایی شود. قالب را از فر خارج کرده و روی سیم قرار دهید و کاغذ روغنی آن را درآورده تا خنک شود سپس با کمک چاقوی تیز دیواره کیک را از دیواره قالب جدا کرده و کمر قالب را باز کنید و کیک را از قالب خارج کرده و روی سیم قرار دهید تا کاملاً به دمای اتاق برسد، بعد از اینکه کاملا سرد شد، دوباره کیک را داخل همان قالب گذاشته و کمر قالب را ببندید. سطح کیک را با مخلوط آب و شکر (با کمک فرچه) مرطوب کنید، به طوریکه همه جای سطح کیک مرطوب شود، ولی نه خیلی زیاد.
برای موس انبه، با همزن تمیز، خامه و پودر شکر را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد، ولی خیلی سفت نشود، سپس پوره انبه را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید بعد در یخچال قرار دهید.
در این حین، سریع، روی آب سرد، پودر ژلاتین ریخته و بعد از ۵ دقیقه، به صورت بن ماری و یا در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا حل شود. برای گذاشتن در مایکروویو، ابتدا ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و سپس هم زده و اگر نیاز بود، ۵ ثانیه دیگر حرارت دهیدتا کاملاً حل شود.
منبع:ashpazi_zahrabanoo
انتهای پیام/