به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیراشکی کرمدار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد شیرینی پزی حدود سه و نیم تا پنج پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی (جذب رطوبت آردها متفاوته).
✔شکر نصف پیمانه
✔شیر ولرم یا آب ولرم یک پیمانه
✔کره پنجاه گرم
✔روغن مایع سه ق غ
✔پودر خمیر مایه فوری دو ق غ سر صاف
✔تخم مرغ متوسط دو عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
یک ق چ شکر رو در شیر یا آب ولرم (دمایی که گرمه، ولی انگشت رو نمیسوزونه، حدود ۴۰ درجه) حل کنید و پودر خمیر مایه رو روش بپاشید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه و حجیم بشه (عمل بیاد). حالا در یک کاسه بزرگ، شکر+روغن مایع+کره ذوب شده که خیلی داغ نباشه+تخم مرغ
خمیر مایع عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید. تا جایی که به دست نچسبه، ولی لطیف باشه. آرد اضافه به خورد خمیر ندید، چون بافت پیراشکی سفت میشه. حالا خمیرو حدود پنج تا ده دقیقه ورز بدید. روی کاسهی خمیر یک پارچه تمیز بندازید و اجازه بدید خمیر یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای آشپزخونه (خیلی سرد نباشه) استراحت کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه. بعد روی صفحه کار یه کوچولو آرد بپاشید، خمیر رو به ضخامت یک تا یک و نیم سانت با وردنه باز کنید، و با کاتر یا دهانه لیوان قالب بزنید. اضافات خمیرو جمع کنید، دوباره باز کنید و قالب بزنید. حالا زمان استراحت دومه که خیلی مهمه و خیلیها بهش توجه نمیکنن. در این مرحله باید ۲۰ دقیقه استراحت بدید. بعد هم روغن رو داغ کنید و بصورت شناور پیراشکیها رو سرخ کنید. از قابلمه کوچیک استفاده کنید که حجم روغن بالا بیاد و هربار یدونه رو سرخ کنید بهتره. حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد میشه (این عدد نقریبیه). بذارید پیراشکیها روی دستمال یا داخل صافی خنک بشن و بعد کنارشو یه کوچولو شکاف بدید و با کِرِم پر کنید.
طرز تهیه کرم پیراشکی:
یک پیمانه سر خالی شکر رو با یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط کنید، بعد یک و نیم پیمانه شیر «سرد» اضافه کنید (گرم باشه نشاسته گوله میشه) و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه. خیلی سفت نشه، چون بعد از خنک شدن سفتتر میشه. در آخر نصف ق چ وانیل پودری و یک تا دو ق غ کره بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. وقتی خنک شد داخل پیراشکیها بذارید.
منبع:cake_ironi
انتهای پیام/