گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقاتی که توسط شرکت مشاوره "کی پی ام جی اینترنشنال" انجام شده است، نشان میدهد فرهنگی که در پی شیوع بیماری کووید ۱۹ به وجود آمده رفتنی نیست و حتی اگر واکسنی برای درمان این بیماری تولید شود، حفظ خواهد شد و احتمالا تبعات وخیمی برای صنعت خودرو خواهد داشت و تنها در آمریکا باعث میشود حدود ۱۴ میلیون دستگاه خودرو از جادهها ناپدید شوند.
در اوج بحران شیوع ویروس کرونا در آوریل، آمریکاییهایی که در خانه ماندند، ۶۴ درصد مسافت کمتری با خودرو پیمودند که افت کم سابقهای در زمینه سفر با خودرو بود. عادتهای جدید سخت جان خواهند بود و باعث کاهش دائمی سفر با خودرو به مسافت حداقل سه تریلیون مایل در سال و کاهش مالکیت خود به دو خودرو به ازای هر خانوار خواهند شد.
بیشتربخوانید
به گفته گری سیلبرگ، مدیر بخش خودروی جهانی کی پی ام جی، تغییر عادتها باعث خواهد شد سالانه حدود یک میلیون دستگاه از فروش خودروهای سواری و کامیونها کاهش پیدا کند. آمریکاییها در پنج سال گذشته هر سال بیش از ۱۷ میلیون دستگاه انواع خودروها را خریداری کرده اند. انجمن فروشندگان خودروی آمریکا پیش بینی کرده که فروش خودرو امسال به دلیل تبعات اقتصادی منفی شیوع کووید ۱۹، به ۱۳ میلیون دستگاه کاهش پیدا میکند. در شرایطی که صنعت خودرو تلاش میکند خود را از خلا ناشی از تعطیلی دوران قرنطینه خلاص کند، کاهش احتمالی فروش یک میلیون دستگاه خودرو بزرگ به نظر میرسد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، نکته مثبت این تغییرات، رونق بازار کامیونهای تحویل کالا به دلیل رشد خرید آنلاین است. خودروسازان روی این تغییر حساب باز کرده اند و فورد موتور و فولکس واگن در حال طراحی خودروهای خودران و خودروهای برقی شامل ونهای تحویل کالا هستند. استارتاپهایی نظیر ریویان اتوموتیو با امضای قراردادهایی برای فراهم کردن ۱۰۰ هزار خودرو برای شرکت آمازون، وارد این بازار تجاری رو به رشد شده اند.
منبع : ایسنا
انتهای پیام/