در این مطلب قصد داریم روش تهیه سیب زمینی تنوری با طعم سیر و لیمو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سیب زمینی تنوری با طعم سیر و لیمو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۵ تا ۶ عدد سیب زمینی رو با پوست خوب بشورید و با آب بریزیدشون داخل قابلمه و روی شعله زیاد بذارید تا جوش بیاد بعد شعله رو متوسط کنید و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتی کمی خنک شد مثل تصویر برش بزنید.

فر رو با دویست درجه روشن کنید. سیب زمینی‌ها را در یک کاسه بریزید حالا پنج الی شش قاشق روغن مایع (روغن زیتون خوشمزه‌تر است)، دو ق چایخوری سبزی خشک معطر دلخواه (مثل آویشن)، و نمک و فلفل بهش اضافه و خوب مخلوط کنید.

سیب زمینی‌ها رو در سینی فر بریزید و بیست دقیقه در فر قرار داده تا بپزد. وقتی زیر سیب زمینی‌ها برشته شد زیر و روشون کنید و ۳ الی ۴ حبه سیر خرد شده، ۳ قاشق آبلیمو و دو قاشق روغن زیتون و نصف پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کرده و دوباره بیست دقیقه داخل فر بذارید تا خوب ترد و برشته بشن وبا جعفری یا ریحان خرد شده تزیین کرده و با سس دلخواهتون سرو کنید.

نکته: اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است.

منبع:ashpazi_khebreha

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار