در این مطلب قصد داریم روش تهیه گراتن پاستا با گوشت و قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گراتن پاستا با گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ابتدا یک عدد پیاز را نگینی وسرخ کنید زرد چوبه وفلفل دلمه‌ای را هم اضافه کرده وتفت دهید سپس ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده. قارچ را اضافه کرده. نمک. ادویه کاری. پودر آویشن راهم به مواد اصافه کنید سپس رب گوجه را هم اضافه کاملا تفت دهید.

برای سس بشامل هم دو لیوان شیر رابا دو ق غ ارد. یک قاشق کره. نمک. کاملا مخلوط کرده وروی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

پاستا هارا در آب در حال جوش بریزید تا بجوشد کمی نرمتر بردارید.

سپس کف ظرف را چرب کرده کمی سس سفید، پاستا، سس قرمز، موادگوشتی، سس سفید، پنیر پیتزا به همین ترتیب تا آخر  داخل ظرف بریزید .

پنیر فراوان بریزید ودر فر دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵  دقیقه قرار دهید.

منبع:ashpazkhoneye_kadbanoo

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
گیسو 14 سالمه
۱۱:۵۶ ۲۸ تير ۱۳۹۹
عالیییییییییییییییییییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۱:۲۹ ۲۸ تير ۱۳۹۹
به به
خیییییییلی باید خوشمزه باشه
مخصوصا من که عاششششششقققققق گوشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۲۸ تير ۱۳۹۹
بله
آخرین اخبار