در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک بیسکوئیتی شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بیسکوئیتی شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر غلیظ شده (شیر عسلی) ۸۰۰ میلی‌لیتر
کره ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۱ بسته
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
بیسکوئیت ۱ بسته
پودر قند (دلخواه)

طرز تهیه:

شیر غلیظ شده مرحله اول: ترکیب کردن مواد اولیه برای تهیه شیر غلیظ شده ابتدا باید یک شیر جوش کوچک بردارید. شیر و شکر را در آن بریزید.

مرحله دوم: حل شدن شکر شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید به طور کامل در شیر حل شود.

مرحله سوم: به جوش آمدن شیر هنگامی که شکر کاملا در شیر حل شد، حرارت را روی درجه متوسط تنظیم کنید. اجازه دهید مخلوط شیر و شکر به جوش بیاید. شیر و شکر را اصلا به هم نزنید. به هم زدن مخلوط باعث می‌شود بافت شیر خراب شده و کریستالی شود.
مرحله چهارم: آماده شدن شیر غلیظ شده در این مرحله باید اجازه دهید مخلوط شیر و شکر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد. هر وقت شیر کرم رنگ شد، حجم آن نصف و غلظت آن زیاد شد، آماده است. وقتی روی شیر خامه تشکیل شد، به کمک یک قاشق آن را از روی سطح شیر بردارید.

همچنین اگر تکه‌های شکر در قابلمه شیر وجود داشت، آن‌ها را بهم نزنید، چون بافت شیر را خراب می‌مرحله آخر: سرو و نگه داری وقتی شیر به غلظت خوبی رسید و کرم رنگ شده بود، آن را از روی حرارت بردارید. شیر را در ظرف شیشه‌ای بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

سپس درب ظرف را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید این شیر پس از چند ساعت در یخچال ماندن، غلیظ‌تر می‌شود.

منبع:foodibook.ir

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.