به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،احمد علیرضا بیگینماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: با توجه به اینکه تامین اجتماعی در مناطقی مثل شهرک سلیمی، شهرک شهید رجایی و شهر جدید سهند جهت ارائه خدمات پزشکی و درمانی حضور نداشت، در دولت احمدینژاد منطقهای از شهر جدید سهند را برای احداث بیمارستان تامین اجتماعی در نظر گرفتیم.
او افزود: با پایان یافتن دولت دهم، دولت آقای روحانی محل بیمارستان را تغییر داد و منطقهای در خاوران را که معتقد بودند کاربری آن کلا بهداشتی و درمانی است برای این منظور در نظر گرفتند؛ در واقع با توجه به اینکه ارزش زمین در سهند و خاوران متفاوت است تامین اجتماعی ترجیح داد بیمارستان در خاوران کلنگ زنی شود.
بیگی یادآور شد: آن موقع تعدادی از نمایندگان نامهای خطاب به رئیس سازمان تامین اجتماعی امضا کرده و لزوم احداث بیمارستان در شهر جدید سهند را یادآور شدند؛ ولی به نامه نمایندگان وقعی ننهاده و در نهایت در منطقه خاوران کلنگ بیمارستان را زمین زدند.
نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد: اواخر دولت یازدهم بود که علی ربیعی وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلنگ بیمارستان ۳۲۷ تخت خوابی تامین اجتماعی تبریز را در منطقه خاوران به زمین زد و در سخنرانی خود اعلام کرد :کلینیک بیمارستان ظرف دو سال به بهره برداری خواهد رسید؛ بدینوسیله در واقع اراده خود را برای احداث بیمارستان نشان دادند!
او ادامه داد: ربیعی همچنین قول داد برای پاسخگویی به نیازها و مطالبات مردم در شهر جدید سهند، در آنجا نیز یک کلینیک اختصاصی تامین اجتماعی احداث کنند.
نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد: از آن زمان با وجود پیگیریهای مکرر، سازمان تامین اجتماعی دائما در حال تغییر و کشمکش است و جوابگوی مشخصی برای این امور نیست که این کشمکشها حکایت از بی سروسامانی و بی ترتیبی این سازمان دارد.
لازم به یادآوری است بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی تبریز ۲۵ تیرماه سال ۱۳۹۵ با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کلنگزنی شد.
در این مراسم جبارزاده، استاندار وقت آذربایجان شرقی، پزشکیان، نائب رئیس اول وقت مجلس، محجوب نماینده وقت مردم تهران و چند تن از نمایندگان استان آذربایجانشرقی در مجلس حضور داشتند.
طی مراسم کلنگ زنی بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی تامین اجتماعی تبریز، جمالالدین نیکنامی، رئیس وقت هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی، اعلام کرد: این بیمارستان در سال ۹۵ بودجهای ندارد، ولی در اعتبارات سال ۹۶ اعتبارات آن لحاظ میشود و عملیات اجرایی آن آغاز میگردد و در طول سال ۹۵، عملیات قبل از اجرا، نقشهکشی و ... به انجام میرسد و بر اساس جدول زمانبندی شرکت خانهسازی، حدود سه سال عملیات احداث آن طول میکشد.
انتهای پیام/