در گزارش زیر طرز تهیه آش هالاو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش هالاو، یکی از معروف‌ترین آش‌های شهر سنندج است. به دلیل کوهستانی و سرسبز بودن این منطقه، اکثر مردم سنندج تمایل به طبخ غذا‌هایی با سبزیجات محلی و خوشبو دارند. به همین دلیل در اغلب غذا‌های محلی سنندج شاهد انواع سبزیجات معطر و مخصوص هستیم که آش هالاو نیز یکی از این انواع خوراک‌های خوشمزه است.


مواد لازم

گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
برنج: به میزان لازم
نخود: ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
آب غوره: به مقدار لازم
سبزی‌های معطر نعناع، جعفری، برگ چغندر و پیازچه: ۱/۵ پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
آب ولرم: ۱ پیمانه
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید (اسمال دایس کنید) و کمی تفت دهید.

سپس گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و کمی تفت دهید.

ادویه‌های لازم شامل زردچوبه و فلفل سیاه را همراه با حبوبات به قابلمه اضافه کنید.

پس از آنکه حبوبات و گوشت تقریبا نیم پز شد سبزی‌ها را خرد کرده و به مواد داخل قابلمه بیفزایید.

مجدد مقداری آب ولرم را نیز به ظرف اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا سبزی‌ها نیز پخته شوند.

بعد از این که گوشت و حبوبات و سبزی پخته شد، سیب زمینی‌ها را نیز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

پس از نیم ساعت که سیب زمینی‌ها پخته شد. آش شما اماده است، غلظت آش بستگی به سلیقه شما دارد.

بعد از طبخ کامل آش و خاموش کردن آن، آب غوره را طبق ذائقه خود به ظرف اضافه کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بلوری
۱۴:۳۷ ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
با سلام ، این غذا آبگوشت هست نه آش و دستور شما با طرز تهیه اصلی خیلی متفاوت است