به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر کیک شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کیک اسفنجی شکلاتی ۲ تخم مرغی یک عدد
شیر یک پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
پودر کاکایٔو ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق چای خوری
آب یک چهارم پیمانه
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
کیک اسفنجی شکلاتی دو تخم مرغی را داخل قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ سانتی متری پخته و پس از خنک شدن از قالب جدا کرده و کاغذ را از کف کیک جدا کرده و با کاتر گرد ۶ سانتی متری از کیک برش زده و کف رینگها قرار دهید و طلق را به اندازه دیواره رینگها برش زده و دور تا دور آن را با طلق پوشش دهید.
نشاسته ذرت، زردههای تخم مرغ، پودر کاکایٔو و شکر را داخل ظرف مناسبی ریخته و با یک چهارم پیمانه شیرسرد مخلوط کرده و باقی مانده شیر را روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس به مواد افزوده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود سپس از روی شعله برداشته و روی آنرا با نایلون پوشانده و کنار بگذارید تا خنک شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
پنیر خامهای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا نرم شود سپس کرم شکلاتی خنک شده را کم کم افزوده تا مواد یک دست شود. ژلاتین خنک شده را نیز در حالی که همزن روشن است افزوده و با دور کند مخلوط کنید.
مواد شکلاتی آماده را روی کیک اسفنجیهای داخل رینگ ریخته و دسرها را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید پس از آن رینگ و طلق را از دسر جدا کرده و کمی گاناش روی دسرها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
طرز تهیه گاناش:
خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس شعله را خاموش کرده و شکلات شیری خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات با گرمای خامه ذوب شود.
نکته: کل مواد را داخل قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری نیز میتواند آماده کنید.
منبع: zhele va desser
انتهای پیام/