مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو گفت: برنامه سازگاری با کم آبی استان اصفهان مصوب شد که در واقع به عنوان نخستین سند بالادستی در این زمینه در استان محسوب می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بنفشه زهرایی مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو افزود: برنامه سازگاری با کم آبی استان اصفهان در پانزدهمین جلسه کارگروه ملی سازگاری با کم آبی به ریاست وزیر نیرو و با حضور نمایندگان سازمان‌ها و وزارتخانه‌های عضو کارگروه ملی سازگاری با کم آبی، استاندار، مدیران شرکت‌های آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به تصویب رسید.

وزیر نیرو در این جلسه، ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده در استان، جامعیت برنامه‌های مورد ارائه را از نقاط قوت آن دانست.
استاندار و رئیس کارگروه سازگاری با کم آبی استان اصفهان نیز ضمن تقدیر از تلاش همه دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شرکت آب منطقه‌ای به‌عنوان دبیرخانه کارگروه استانی، خواستار تصویب پیشنهاد‌های استان برای امکان حل و فصل مشکلات و چالش‌های آبی استان شد.

پیشنهادات استان از سوی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی، بررسی و نظرات دستگاه‌های مختلف ارائه و مورد بحث قرار گرفت.

برنامه سازگاری با کم آبی استان اصفهان که به عنوان نخستین سند بالادستی در این زمینه در استان است، شامل ۶ راهبرد اساسی در سازگاری با کم آبی در قالب ۳۶ برنامه و طرح است که توسط هفت دستگاه اجرایی استانی تا پایان برنامه هفتم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور به مورد اجرا در می‌آید و کاهش مصارف آب و تلفات آن را درهمه بخش‌های مصرف هدف قرار داده است.

هیأت وزیران در جلسه ششم اسفندماه سال ۹۶ و به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهور با تشکیل کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی موافقت کرد و این کارگروه با هدف فراهم آوردن شرایط لازم برای سازگاری با کم‌آبی در مناطق مختلف کشور و اتخاذ تصمیمات مناسب تشکیل و مورد موافقت هیأت وزیران و شخص رییس جمهور قرار گرفت.

تدوین اصول و مبانی توزیع کمبود آب بین مصارف مختلف، برنامه‌ریزی و انجام هماهنگی‌های لازم برای انطباق الگوی کشت مناسب هر منطقه متناسب با شرایط کم آبی، پشتیبانی از تدابیر استان‌ها درخصوص جلوگیری از بروز مشکلات و تعارضات اجتماعی ناشی از کاهش منابع آب و گزارش‌گیری و نظارت بر عملکرد و پیشرفت برنامه‌­ها در کارگروه‌­های استانی با مسوولیت استانداران، از جمله اهداف تشکیل کارگروه یاد شده است.
 
 
انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.