به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهرام خانی با بیان اینکه استان کرمانشاه همواره به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی کشور مطرح بوده، گفت: مطالعات خوبی در بحث قطبیت کشاورزی استان انجام گرفته که اگر به سرانجام برسد و قطبیت کشاورزی استان در وزارت جهاد کشاورزی تایید شود، شاهد تحولات زیادی در بخش کشاورزی استان به ویژه بخش دام خواهیم بود.
او با بیان اینکه موضوع قطبیت کشاورزی استان کرمانشاه در کشور باید به عنوان یکی از مطالبات جدی استان مطرح و به سرانجام برسد، تاکید کرد: نمایندگان فعلی استان پیگیر تایید موضوع قطبیت استان در بخش کشاورزی هستند که امیدواریم تلاشها برای تایید قطبیت کشاورزی استان به نتیجه برسد.
معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه احراز قطبیت کشاورزی استان کرمانشاه با یکسری مزایا برای بخش کشاورزی استان همراه خواهد بود، گفت: اگر استانی به عنوان قطب کشاورزی در کشور مطرح شود، ردیف اعتباری خاصی به آن استان اختصاص پیدا خواهد کرد.
او سپس با بیان اینکه بخش دامپروری یکی از زیربخشهای مهم و اثرگذار استان به شمار میرود، گفت: استان کرمانشاه یکی از قطبهای کشور از نظر تولید محصولات دامی است.
وجود واحدهای مدرن پرورش دام و طیور، وجود نژادهای خوب مثل گوسفند نژاد سنجابی و نژاد اسب کرد و وجود کارخانجات خوراک دام از مزیتهای استان در بخش دامپروری است که خانی به آنها اشاره کرد.
خانی در ادامه اشارهای هم به فرصتهای بخش کشاورزی در استان کرمانشاه داشت و افزود: این استان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و هم مرز بودن با کشور عراق و وجود بازارچههای مرزی از ظرفیتهای صادراتی خوبی برخوردار است که با تکیه بر آنها میتوان برای ایجاد بازارهای عرضه محصولات کشاورزی به ویژه محصولات دامی برنامهریزی کرد. ضمن اینکه برخورداری از سیستمهای حمل و نقل هوایی، زمینی و ریلی شرایط را برای حمل و نقل محصولات تولیدی استان سهل کرده است.
خانی اشارهای هم به میزان تولیدات بخش دامپروری استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته میزان تولیدات بخش دامپروری این استان به حدود ۴۸۰ هزار تن رسید.
او ادامه داد: سالانه ۳۵۰ هزار تن شیر خام، ۴۰ هزار تن گوشت قرمز، ۷۲ هزار تن گوشت مرغ، ۱۲ هزار تن تخم مرغ و حدود ۵۵۰۰ تن عسل در این استان تولید میشود.
انتهای پیام/ز