به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کتلت عدس را در زمره کتلتهای گیاهی میتوان قرار داد. معمولا وقتی نام کتلت شنیده میشود این به ذهن مخاطب القا میشود که در این غذا از گوشت استفاده شده است. اما این کتلت بر خلاف بسیاری از کتلتهای روزمره عاری از گوشت است و میتوان آن را یک غذای گیاهی نامید.
مواد لازم
عدس پخته شده: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا عدس را که از قبل پخته ایم خوب له میکنیم.
زردچوبه، نمک، پودر سیر، آویشن و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
در این مرحله ماست را به مواد اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
روغن را داخل تابه ریخته و میگذاریم کمی داغ شود.
سپس کم کم مواد را به آن اضافه میکنیم. (می توانید تمامی مواد را یکجا اضافه کرده و سرخ کنید؛ و یا میتوانید از مواد قاشق قاشق داخل ماهی تابه ریخته و دانهای سرخ کنید). این مورد سلیقه ایست.
یک طرف کتلتها که سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
پس از پایان سرخ کردن و هنگام سرو شدن غذا آن را با گوجه و خیار شور تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/