به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه شربت ژلهای آشنا کنیم.
قبل از هر کاری ۴ تا ۵ قاشق تخم شربتی رو با یه لیوان و نیم آب گرم بزارین تا خیس بخوره.
برای هر بسته ژله از یک و نیم لیوان آبجوش و دولیوان آب سرد استفاده میکنیم.
اول هر بسته ژله رو با آبجوش بن ماری کنین، وقتی که شفاف شد آب سرد رو اضافه کرده و هم بزنین و بزارین یخچال تا نیم بند بشه.
وقتی نیم بند شد به اندازه دلخواه تخم شربتی بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.
اگه دوست داشتین شیرینتر باشه برای هر بسته ژله بعد از بن ماری کردن سه قاشق شکر هم به ژله اضافه کنین (منم شکر نریختم).
اگه دوست داشتین رقیقتر باشه موقع سرو کمی آب یخ بهش اضافه کنین و هم بزنین.
فقط یادتون باشه که تخم شربتی رو بعد از نیم بند شدن اضافه کنین، اگه از اول بریزین همش ته نشین میشه.
بیشتر بخوانید
منبع: deser doon
انتهای پیام/