به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، رئیس اداره آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، رویکرد برنامه ششم توسعه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش به عنوان مهمترین مراکز تربیت نیروی انسانی ماهر عنوان کرد و گفت: با توجه به استقرار صنایع نفت و گاز و وجود دریا در استان، تربیت نیروی کار ماهر متناسب با مشاغل بومی در اولویتهای برنامهریزیهای این اداره است.
حسین رمضانی با اشاره به اینکه اکنون ۱۴۰ هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش به صورت دولتی و غیردولتی در استان فعالیت میکنند، افزود: ۳۸ هنرستانهای شاخه فنی و حرفهای و ۱۱۲ هنرستانهای کاردانش استان در نوع دولتی و غیر دولتی هستند.
بیشتر بخوانید
او صنعت، خدمات، هنر و کشاورزی را چهار حوزه اصلی فعالیت هنرستانها اعلام کرد و ادامه داد: دانش آموزان با توجه به علاقه و بر اساس فرم هدایت تحصیلی میتوانند در یکی از رشتههای هنرستانهای شاخههای فنی و حرفهای و کاردانش ادامه تحصیل دهند.
رئیس اداره آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش گفت: هنرستانهای دخترانه ریحانه و پسرانه آزادگان بندر بوشهر و هنرستان پسرانه ثامن الائمه دشتستان نمونه دولتی هستند و هنرجو را از طریق آزمون جذب میکنند.
رمضانی ادامه داد: هنرستان دخترانه فاطمیه بندر بوشهر هم زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و هنرستان بهیاری برازجان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر هستند.
او گفت: هنرجو در هنرستان بهیاری هر دو سال یکبار و از طریق آزمون و مصاحبه پذیرفته میشود.
انتهای پیام/ک