به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه مهاجرانی رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در ارتباط زنده با رادیو گفتوگو با اشاره به پیشینه ۵۰ ساله حوزه استعدادهای درخشان اظهار کرد: جشنواره خوارزمی، المپیادهای علمی و طرح ملی جوان به کلیت سازمان پیوسته است و بیش از ۶۰۰ مدرسه استعدادهای درخشان شامل دورههای متوسطه اول و دوم داریم.
مهاجرانی افزود: تعدادی از فارغ التحصیلان در کسب و کارهای فناورانه و استارتاپی مشغول و تعدادی به عنوان هیئت علمی و پزشکان مملکت فعال هستند در واقع این مدارس از دستاورد ارزشمند آموزش و پرورش هستند.
او با اشاره به کسب بیش از ۷۰۰ مدال جهانی توسط استعدادهای درخشان کشورمان گفت: این نشان از اقتدار علمی ایران دارد.
مهاجرانی بیان کرد: فنلاند که بیش از ۲۰ سال قبل از ایران به المپیاد جهانی پیوسته، تنها یک مدال جهانی کسب کرده است.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: حوزههای استعدادهای درخشان سنگین و گسترده است که به لطف خداوند و توجه به فرمایشات رهبری، پیگیری میشود.
مهاجرانی افزود: باشگاه دانش پژوهان جوان تلاش دارد محملی برای نگهداشت این جوانان باشد که روندی رسمی برای توانمندسازی جوانان در حوزه المپیادهای علمی است و از سال ۶۶ شکل گرفت و در دهه ۷۰ اساسنامهای دریافت کرد.
او گفت: کار ما تنها برگزاری دوره آموزشی نیست؛ بلکه باشگاه نهادی برای ایجاد حس علقه در این بچه هاست و مسئله آسیب دیده از سال ۸۹ دقیقا همین مسئله است.
مهاجرانی افزود: هویتسازی و مهارتهای نرم دانش آموزان باید تقویت میشد، ولی دچار ضعف عملکردی هستیم.
رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان با بیان اینکه مدارس سمپاد و باشگاه در یکدیگر ادغام و جشنواره خوارزمی و طرح شهاب نیز بدانها اضافه شد گفت: بعد از تصویب اساسنامه باشگاه، ساختار غیردولتی آن به تصویب خواهد رسید و دست ما را برای انجام کارهای مغفول مانده باز میگذارد.
مهاجرانی اظهار کرد: برگزاری المپیادهای جهانی مجازی شده است که شامل رشتههای ریاضی، زیست، کامپیوتر و شیمی است. المپیاد فیزیک به طور قطعی لغو شده و زمان برپایی المپیاد نجوم نیز در پایان شهریور اعلام میشود.
انتهای پیام/