به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، خوشایند مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی در مراسم انعقاد این تفاهم نامه، گفت: در این خصوص ، نیروهای مستعد در استان با همکاری بسیج سازندگی، شناسایی و معرفی خواهند شد تا با حضور مربیان فنی و حرفهای در روستاها و یا حضور کارآموزان در مراکز فنی و حرفهای آموزشهای لازم ارائه و گواهی مهارت اعطا شود.
او با بیان اینکه امسال این طرح جهادی را با رعایت دستور العملهای بهداشتی در مناطق مختلف استان گسترش خواهیم داد، افزود: پیشبینی میشود امسال در هر شهرستان حدود ۶۰۰ نفر از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شوند.
خوشایند با بیان اینکه فنی و حرفهای رسالت آموزشی دارد، بیان کرد: ایجاد فرصت شغلی یکی از مهمترین عوامل ماندگاری مردم در روستاهاست که مستلزم مهارت آموزی و ارائه آموزشهای مختلف به روستاییان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بیان کرد: پارسال نیز این طرح جهادی خدمات فنی و مهندسی با همکاری سازمان بسیج سازندگی استان در ۹شهرستان و روستاهای محروم خراسان جنوبی اجرا شد و یک هزار و ۴۹۲ نفر از خدمات فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
بیشتر بخوانید
هنری مسئول بسیج سازندگی استان هم در این مراسم، گفت: با شناسایی و معرفی جهادگران به اداره کل آموزش فنی و حرفهای دورههای مربی گری برای آنان برگزار میشود تا در نهایت از ظرفیت جهادگران به صورت مشترک در مناطق محروم استفاده شود.
او یکی از برنامههای حوزه اشتغال را حمایت و پشتیبانی از صندوقهای قرضالحسنه مردمی عنوان کرد و ادامه داد: ۴۰۰صندوق با تسهیلگری سازمان بسیج سازندگی تاکنون در استان ایجاد شده است.
هنری با اشاره به اینکه صندوقهای قرضالحسنه میتوانند مبالغی را برای ایجاد اشتغال به عنوان تسهیلات پرداخت کنند اظهار کرد: همچنین تفاهمنامهای با بانک قرضالحسنه مهر ایران و صندوق کارآفرینی امید در تامین و پشتیبانی این صندوقها منعقد شده است.
مسئول بسیج سازندگی استان با اشاره به اینکه امسال استفاده از ظرفیت خیران در پشتیبانی از صندوقهای قرضالحسنه در حال پیگیری است، عنوان کرد: ۲۵۰میلیون تومان تاکنون به صورت قرضالحسنه در اختیار صندوقها قرار گرفته است.
انتهای پیام/ ی