به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب با طرز تهیه ترشک آلبالو آشنا میشویم. همانطور که میدانیم ترشک مزه ملس داشته و در آن هم شکر و هم نمک وجود دارد. خیلی از افراد بخصوص کودکان و جوانان طرفدار این خوراکی خوشمزه هستند.
مواد لازم
آلبالو: ۲ کیلوگرم
آب: یک و نیم لیتر
نمک: ۵۰ گرم
جوهر لیمو: ۳۵۰ گرم
شیره نبات: یک دوم لیتر
مراحل پخت
ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس جوهر لیمو و نمک را داخل آب بریزید.
پس از حل شدن نمک و جوهر لیمو، شیره نبات را اضافه کنید.
در مرحله بعد آلبالوها را اضافه کنید.
اجازه دهید مواد خوب بجوشند و غلظت پیدا کنند.
پس از غلیظ شدن ترشک شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
پس از سرد شدن ترشک آنرا داخل یک ظرف دربسته مناسب نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: غذالند
انتهای پیام/