در گزارش زیر طرز تهیه کیک مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک مارمالاد یکی از خوشمزه‌ترین انواع کیک میوه‌ای  است که طرز تهیه آن بسیار آسان است. این کیک بافت نرم و خوشمزه‌ای دارد که می‌توانید با انواع مارمالاد خانگی درست کنید. کیک مارمالاد را در انواع مهمانی‌های دوستانه خود و یا به عنوان دسر ساده عصرانه می‌توانید آماده کنید و به همراه خانواده نوش جان کنید. این کیک را هم می‌توانید به صورت غالب کیک تهیه کنید و تزیین کنید و هم با برش‌های کوچک و به صورت شیرینی انگشتی تهیه کنید و از آن به عنوان شیرینی خانگی استفاده کنید.

در تهیه این کیک می‌توانید از هر نوع مارمالادی استفاده کنید. همچنین بعضی از افراد از مربا نیز برای طبخ این کیک استفاده می‌کنند. البته حتماً باید آب مربا را کامل بگیرید تا کیک مارمالاد شما خراب نشود. می‌توانید طبق سلیقه و ذائقه خود از مارمالاد محبوب خود برای طبخ این کیک خوشمزه استفاده کنید.


مواد لازم

آرد: ۲۵۰ گرم
روغن: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
مارمالاد: به میزان لازم
ماست: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری

مراحل پخت

ابتدا شکر و روغن را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و کشدار شود.

سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به ظرف اضافه کنید و به همراه وانیل مواد را با هم مخلوط کنید.

آرد، ماست و بیکینگ پودر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.

قالب کیک را کمی چرب کنید و دو سوم خمیر را در قالب بریزید و آن را صاف کنید. (می توانید از قالب تارت نیز استفاده کنید.)

سپس مارمالاد را بر روی خمیر بریزید و تمام سطح خمیر را کامل بپوشانید.

باقیمانده خمیر کیک را در قیف بریزید و به‌صورت نوار‌ها و خطوط باریک بر روی مارمالاد بکشید. (ویا خمیر را صاف کرده وبرش بزنید یا با قالب طرح دهید و روی مارمالاد بگذارید.)

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید یک ربع گرم شود.

سپس قالب را به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک آماده شود.


بیشتر بخوانید

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.