به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست ترویج علم بنیاد مصطفی (س) متاثر از همه گیری ویروس کرونا با موضوع بررسی سامانه هوشمند تشخیص کووید ۱۹ امروز ( اول مرداد) با حضور حمیدرضا ربیعی استاد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف و عضو گروه علمی هوش مصنوعی در سلامت سازمان جهانی بهداشت (WHO) و حسین قناعتی رئیس اتاق فکر ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونای استان تهران در محل بنیاد علم و فناوری مصطفی برگزار شد.
قناعتی در جمع خبرنگاران درباره تمهیدات پیش بینی شده در فرودگاهها برای کاهش حداقلی انتقال ویروس کرونا، گفت: تمامی نکات بهداشتی در فرودگاهها رعایت میشود و اگر فردی آن را رعایت نکرد به هیچ عنوان کارت پرواز برای او صادر نخواهد شد.
قناعتی با اشاره به ساخت واکسن کرونا گفت: از آنجایی که این ویروس بسیار عجیب است نمیتوان گفت که واکسن کرونا ساخته خواهد شد یا خیر. کشورها باید خود بر این مسئله نظارت داشته باشند.
او تصریح کرد: تولید واکسن کرونا در حال ساخت است و به عنوان فردی که ۶ ماه در این حوزه فعالیت میکنم شک دارم که آیا واکسن به عنوان ایمنی قابل قبول طولانی مدت تاثیر خواهد داشت یا خیر. هیچ فردی نباید به امید واکسن و دارو بماند. تنها باید موارد بهداشتی گفته شده رعایت شود.
رئیس اتاق فکر ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونای استان تهران تاکید کرد: مدتها طول میکشد تا به مثبت بودن یا نبودن واکسن ساخته شده کرونا پی ببریم، یعنی حداقل یک سال و نیم طول خواهد کشید تا به نتیجه اثربخشی ویروس کرونا پی ببریم.
قناعتی تصریح کرد: ابتلا به ویروس کرونا به صفر نخواهد رسید و کشورهای محدود از نظر جغرافیایی نمیتوانند این آمار را به صفر برسانند. با توجه به جمعیت کشورها، نوبت درگیری، ورود بیماری و ... بیماری بهبود پیدا خواهد کرد. تنها با رعایت نکات بهداشتی میتوان با کرونا مبارزه کرد.
انتهای پیام/