به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ۱۲ درصد دانش آموزان به شبکه شاد متصل نیستند گفت : تدابیری مانند تامین مودم رایگان بر اساس تفاهم نامه وزارت آموزش و پروش و وزارت ارتباطات در برنامه است البته از این ۱۲ درصد فقط حدود چهار درصد گوشی تلفن همراه نداشتند و مابقی به دلایل دیگری به شبکه متصل نشدند.
او از حضور ۱۰۰ درصدی مدیران مدارس استان در شبکه شاد و حضور ۹۹ درصدی معلمان خبر داد و گفت : یک درصد معلمانی که به این شبکه متصل نیستند باید در مدارس حضور داشته باشند و از امکانات مدرسه مانند کامپیوتر یا تبلت مدرسه استفاده کنند.
او از میزان اثرگذاری شبکه شاد در استان هم بر اساس نظرسنجی که از دانش آموزان، اولیا و معلمان انجام شده یاد کرد و ادامه داد: در نظرسنجی که از بیش از ۲۳۰۰ نفر در شهرها و روستاها و از همه مقاطع تحصیلی داشتیم، همه روش آموزش حضوری را بهترین و اثرگذارترین روش دانستند و پس از آن آموزش از طریق شبکه شاد را انتخاب کردند.
یزدان پناه،گفت: براساس این نظرسنجی بعد از برنامه شاد، به ترتیب تلویزیون، خود آموزها و رادیو بیشترین اثرگذاری را داشتند.
او افزود: در شرایط کنونی استفاده ترکیبی از همه روشهای آموزشی میتواند بهترین نتیجه را در آموزش داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پروش استان کرمانشاه ادامه داد: تنها نگرانی ما برای دانش آموزان پایه اول است که، چون در سال آموزش پایه قرار دارند نیازمند آموزش حضوری هستند که در این زمینه هم راهکارهایی را پیشنهاد دادیم.
یزدان پناه گفت: البته آموزشهای آنلاین برای خانوادههای دانش آموزان کلاس اول را از نیمه مرداد و از طریق شبکه شاد آغاز خواهیم کرد.
او درباره وضعیت اخذ شهریه در مدارس با وجود شرایط بیماری کرونا گفت: درباره مدارس غیردولتی از آنجایی که کار آموزش به هر حال به صورت مجازی انجام میشود اخذ شهریه ثابت منعی ندارد و قانونی است، اما حق ندارند هزینه جانبی بابت اردو، برنامههای فوق العاده و ... اخذ کنند.
یزدان پناه،گفت: مدارس دولتی حق گرفتن وجه ندارد، مگر والدین بخواهند به صورت داوطلبانه به مدرسه کمک کنند.
او گرو نگه داشتن کارنامه در برابر اخذ پول در مدارس دولتی را کاری بسیار ناپسند دانست و گفت: در صورت مشاهده حتما با مسئولین مدرسه برخورد خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از در حال اجرا بودن طرح سنجش سلامت دانش آموزان کلاس اولی استان هم خبر داد و گفت: این طرح اکنون در ۴۰ پایگاه در سراسر استان در حال انجام است.
این مسئول،گفت: تاکنون سنجش سلامت برای نزدیک به ۲۴ هزار دانش آموزان انجام شده و برآورد میشود تا ۱۵ شهریور که کار سنجش سلامت ادامه دارد، نزدیک به ۳۲ هزار دانش آموز سنجش شوند.
یزدان پناه افزود: سنجش سلامت دانش آموزان با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی و با پذیرش روزانه فقط ۲۰ نفر انجام میشود و در هر ساعت نیز تنها چهار دانش آموز پذیرش میشوند.
او ادامه داد: در مرحله بعد و از ۱۵ شهریور، سنجش سلامت برای پیش دبستانیها در برنامه است که البته تاکنون جزییات آن از سوی وزارت آموزش و پرورش مشخص نشده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: این سنجشها در چهار بخش هوش، بهداشتی، بینایی و شنوایی صورت میگیرد و برای حفظ سلامت دانش آموزان سنجش سلامت دندان حذف شده است .
انتهای پیام/د