به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کلوچه سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم براى خمیر:
آرد ۲، ۱/۲ تا ۲، ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۷۵ گرم (۱/۳ پیمانه)
شکر ۱/۴ پیمانه
ماست ۱/۴ پیمانه
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
مایه خمیر ۱، ۳/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد میانى:
سیب درشت ۳ عدد
شکر قهوهای ۱۲۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو تازه ۱/۲ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
گردو یا بادام خرد شده (اختیاری) ١/٤ پیمانه
براى رویه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
همین اول کار بگم که ادویههایی که دوست داریم رو میتونیم به مواد میانی اضافه کنیم. گردو رو هم میشه با مغزهای دیگه جایگزین کرد.
مواد اولیه که برای خمیر استفاده میکنیم باید زودتر از یخچال دربیاریم تا به دمای محیط برسند.
برای شروع مایه خمیر رو با شیر ولرم و یه قاشق غذاخوری از شکری که برای خمیر کنار گذاشتیم مخلوط میکنیم. ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد. در ظرف دیگهای تخم مرغ رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. ماست، کره نرم شده و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه میکنیم.
مثل همیشه بگم که اگه از آرد همه منظوره استفاده کنیم همین مقدار که گفتم کافیه اگر نه مطمئنا مقدارش تغییر میکنه. پس اگر از هر آردی استفاده میکنیم بهتره با کل آرد شروع نکنیم. من با یک و نیم پیمانه شروع کردم. آرد و نمک رو با هم مخلوط میکنیم. به مایع آماده شده اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه، باقی آرد رو کم کم اضافه میکنیم. خمیر رو با آرد زیاد سفت نمیکنیم. هرچی سبکتر و نرمتر باشه کیفیتش بهتر میشه. سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز میدیم.
کف کاسهای رو با ۲ قطره روغن چرب میکنیم و خمیر رو داخلش میگذاریم. روش رو میپوشونیم و یه گوشه میگذاریم تا پف کنه، برای یک و نیم ساعت.
برای آماده کردن مواد میانی سیبها رو پوست میگیریم و رنده میزنیم. همراه کره و شکر روی حرارت میگذاریم. سیب آب میندازه، بهتره حرات بالاتر از متوسط باشه تا آبش سریع کشیده بشه بدون اینکه سیب له بشه. در آخر آب لیمو، ادویهها و گردو رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
منبع: nan ba asatid
انتهای پیام/