به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک پنبهای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم A:
۸۰ گرم آرد سفید
۵ عدد زرده تخم مرغ
۱ عدد تخم مرغ
۸۰ میلی لیتر شیر
۵۰ میلی لیتر روغن نباتی یا کره مارگارین
مواد لازم B:
۵ سفیده تخم مرغ
۸۰ گرم شکر دانه دار
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
مواد A:
روغن گیاهی را به اندازهای گرم کنید تا باز شود، داخل ظرف بریزید و آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، بعد شیر را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود، زردهی تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید بعلاوهی یک عدد تخم مرغ کامل و به طور مداوم همچنان هم بزنید تا (مخلوط خیلی صاف بدست آید)
مواد B:
سفیده تخم مرغ و ۸۰ گرم شکر و نمک و وانیل را مخلوط کنید و بزنید تا پف کند، ولی نیاز نیست خیلی سفت شود.
سفیده را به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را داخل قالب ۱۸ سانتی متری ریخته. داخل قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیوارههای قالب رو هم با کاغذ بپوشونید و اگر قالبتون یک تیکه نیست زیر قالب از بیرونش رو فویل بزنید تا آب داخل قالب نرود و قالب را داخل یک ظرف بزرگتر بزارید و داخل ظرف بزرگتر رو آب جوش بریزید؛ و کیک رو بزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تقریبا ۴۵ دقیقه / دمای هر فر فرق داره پس باید چک کنید. حتما کامل کیکهاتون رو بزارید پخته بشه، چون زودتر بردارید پفش میخوابه.
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazidorehami
انتهای پیام/