به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، هوشنگ سیاوش پور معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۸۴پرونده درخواست طلاق در سال ۹۶، ۷۷۷پرونده در سال ۹۷ و طی سال ۹۸ تعداد ۹۱۶ پرونده درخواست طلاق وجود داشت.
سیاوش پور افزود: از مجموع پرونده های طلاق طی سال گذشته ۶۵ درصد از پروندههای فوق به دادگستری جهت اجرای طلاق ارجاع شد، ۲۵ درصد منجر به سازش بین زوجین در مرکز مشاوره، ۵ درصد سازش همراه با شروط، و کمتر از ۵ درصد عدم همکاری با مشاورین منجر شده است.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان بیان کرد: برنامههای صورت گرفته برای جلوگیری از رشد طلاق در کهگیلویه و بویراحمد همکاری سیستم قضایی با سیستم مراکز مشاوره خانواده تاثیر گذار بوده که قوه قضاییه در پیشگیری از جرم ورود پیدا کرده و خود نیز مشاور دارد.
سیاوش پور با بیان اینکه مراجعه کنندگان برای درخواست طلاق می توانند وارد سامانه تصمیم بشوند تا از طریق سامانه به مراکز مشاوره مراجعه کنند، گفت: البته در این استان به علت شیوع ویروس کرونا هنوز این سامانه راه اندازی نشده است چرا که نیاز به دوره آموزشی دارد و هم اکنون به دنبال راهکاری هستیم تا بتوانیم آموزش مجازی بدهیم.
او افزود: طی سالهای گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد طلاق ۱۰ درصد کاهش داشته که این آمار نسبت به سالهای ۹۷ و ۹۸ کمتر بوده است و طبق برنامه در سالهای آینده در استان باید ۲۵ درصد کاهش طلاق داشته باشیم.
او با بیان اینکه بیشترین علت طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد موضوع بیکاری، نداشتن تفاهم، اعتیاد، خیانت زوجین بیشترین اثرگذاری را داشتند، بیان کرد: مشاوره اجباری پیش از ازدواج باعث شده که زوجین با روحیات و خلقیات هم بیشتر آشنا بشوند تا طلاق کاهش پیدا کند.
انتهای پیام/س