به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حجتالاسلام موسی احمدی نماینده مردم شهرستانهای جنوبی استان بوشهر ظهر امروز در نشست با مسئولان شهرستانهای جنوبی استان بوشهر با قدردانی از همدلی، صفا، صمیمیت و همافزایی مسئولان دستگاههای اجرایی در تحقق اهداف و مطالبات مردم بیان کرد: دینشناسی، صبر و مقاومت در مقابل مشکلات و برنامهریزی برای رسیدن به اهداف مورد نظر از تاکیدات بزرگان دین است.
او با تاکید بر داشتن افق در اجرای برنامهها و طرحها عنوان کرد: وظیفه قوه مقننه قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون است که بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری اگر خوب ریلگذاری شود قطار اجرایی کشور میتواند با موفقیت به سرمنزل مقصود برسد و مشکلات برطرف کند.
نماینده مردم کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای شهرستانهای مختلف استان بوشهر افزود: یکی از ظرفیتهای مهم این استان، خلیج فارس برای تامین آب آشامیدنی است.
احمدی بیان کرد: بر اساس برنامهریزی باید تا پایان برنامه ششم توسعه، ظرفیت تولید آب آشامیدنی از خلیج فارس افزایش یابد تا مشکلات مردم شهرها و روستاها برطرف شود.
بیشتر بخوانید
مسئولیتهای اجتماعی در جوامع پیرامونی صنایع پارس جنوبی محقق شود
او تکمیل و تجهیز بیمارستانهای عسلویه، کنگان و دیر را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: تکمیل طرح آبرسانی لاورگل و لاورده در شهرستان کنگان مورد توجه قرار بگیرد.
نماینده مردم شهرستانهای جنوبی استان بوشهر با تاکید بر توجه به تکمیل جاده ساحلی و وفاق در محور دیر به کنگان به اجرای آب شیرینکن سیراف -جم پرداخت و بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده این طرح تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
احمدی تکمیل اسکله خورخان بردخون را مورد تاکید قرار داد و گفت: با هماهنگی انجام شده اعتبارات لازم برای این طرح مصوب شده است.
او توجه به مطالبات صاحبان لنجهای سفری و تجاری را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای توسعه زیرساختهای روستایی شهرستانهای جنوبی استان بوشهر ۳ میلیارد تومان تامین شده است.
نماینده مردم کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی افزایش اعتبارات عمرانی شهرستان دیر را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به همجوار شهرستانهای دیر، عسلویه و کنگان با خلیج فارس و مجاورت با کشور قطر گفت: بر اساس ظرفیت این بنادر نگاه ویژهای برای توسعه صادرات به کشور قطر شود.
احمدی یکی از ظرفیتهای مهم این شهرستانها را صنایع نفت، گاز و پتروشیمی دانست و بیان کرد: با توجه به این ظرفیت برای توسعه صنایع پایین دستی، ایجاد شهرکی در این عرصه ضروری است.
انتهای پیام/م