به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر ایرمیک پرتقالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه زیر
۲ بسته بیسکویت کاکائویی
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد لازم برای دسر ایرمیک:
۳ لیوان آب پرتقال
۲ لیوان آب
۱ لیوان شکر
۱۰ قاشق غذاخوری ایرمیک
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
برای روی دسر
۱ پاکت یا ۲۰۰ml خامه صبحانه
۲ بسته شکلات ۸۰ گرمی (جمعا ۱۶۰ گرم)
طرز تهیه:
ایتدا بیسکویتها را در غذاساز بریزید و پودر کنید کره آب شده و روغن مایع را روی بیسکویتها ریخته و با هم مخلوط کنید و به هم بزنید. مخلوط بیسکویت و کره را در یک قالب کمربندی یا سینی بریزید و در همه جای قالب به طور مساوی پخش کنید و با قاشق یا ته استکان روی بیسکویتها را فشار دهید تا به هم فشرده شوند و در یخچال بگذارید.
برای دسر ایرمیک آب پرتفال، آب، شکر و ایرمیک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بذارید و مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و در اخر وانیل را هم به دسر پخته شده اضافه کنید و به هم بزنید.
دسر پخته شده را روی بیسکویتها بریزید و به صورت مساوی پخش کنید و بزارید سرد شود. خامه را روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد. قبل از اینکه بجوشد زیر آن را خاموش کنید و شکلاتها را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و بعد از اینکه گاناش به دمای اتاق رسید روی دسر ایرمیک بریزید و بعد از اینکه ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کرد برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazii ۲۰
انتهای پیام/