به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک اسفنجی وانیلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۵ عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم شکر
۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر.
۱۰۰ گرم آرد سفید
۲۰ گرم شیر خشک قنادی
۱ قاشق غذاخوری پودر نشاستهی ذرت
۱۲۵ گرم مارگارین (کره)، ذوب شده
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل مایع
طرز تهیه:
۱. ۱۵ دقیقه قبل فر را روشن کنید
۲. قالب به اندازه ۲۲x۲۲ آماده کنید و با کره چرب کنید و آرد بپاشید و کنار بگذارید
۳. تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا حجمش سه برابر بشه و کرم رنگ و کشدار بشه، همزن را خاموش کرده و سپس با استفاده از یک همزن دستی هم بزنید، آرد را با نشاستهی ذرت و شیر خشک الک کنید و مخلوط کنید تا زمانی یکدست شودو بعد کره ذوب شده و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید به طور یکنواخت داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که پخته شود حرارت هر فر فرق داره پس باید چک کنید. طرح روی کیک هم، چون کیک رو بر گردوندم روی توری سیمی اینجوری شده.
بیشتر بخوانید
منبع: rangiiin cake
انتهای پیام/