در این مطلب قصد داریم روش تهیه رول مارمالاد را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رول مارمالاد را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴۰۰ گرم آرد سفید
۱۸۰گرم شیر ولرم
۵۷گ کره نرم هم دمای محیط
۱عدد تخم مرغ همدمای محیط
نمک ۱ و ۱/۴ق چ
شکر ۳۰گرم
مایه خمیر ۱ ق چ پر
مارمالاد شاتوت ب میزان لازم

طرز تهیه:

شیر ولرم و تخم مرغ را باهم مخلوط کنید
شکر و نمک، کره و خمیرمایه را اضافه وهمزده.
آرد رو الک وکم کم بریزید، مخلوط کنید تا خمیری شود.
رو سطح کار ورز دهید چسبندگیش گرفته شود. روشو بپوشونید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر در اندازه ۱۸×۱۵ سانت به قطر ۳میل باز کنید. روش مارمالاد شاتوت یا توت سیاه بمالید و رول کنید.
با نخ دندان در اندازه‌های ۳الی۴ سانتی برش بزنید داخل ظرف که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید. روشو پوشانده و در دمای محیط ۱ساعت استراحت دهیدتا حجمشون دو برابر شه.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰الی۲۵دقیقه بپزید.
از فر خارج و تا داغه با فرچه روش کمی کره ذوب شده بمالید.

نوش جان


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi ba ham

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.